Menu

Betano bonus prima depunere

betano bonus prima depunere

Programe de loialitate Betano bonus prima depunere

Mai multe case de pariuri sportive te vor înscrie automat într-un program de loialitate atunci când te înscrii pentru un cont, indiferent dacă revendică sau nu un bonus de depunere la pariu gratuit. Veți începe cu nivelul inferior de loialitate și vă puteți urca pe scară strângând puncte.

În general, jucătorilor li se acordă puncte la rate diferite. De exemplu, pariurile obișnuite vă câștigă de obicei mai multe puncte decât un pariu direct. Veți debloca recompense și rate de răscumpărare mai mari de fiecare dată când veți urca la un nivel de loialitate mai ridicat.

Dacă sunteți un high roller sau plasați un volum mare de pariuri, vă veți găsi în cele din urmă drumul către nivelul VIP. Acest lucru vă poate aduce oferte bonus personalizate, un manager de cont dedicat, invitații la evenimente și multe alte recompense. Unele site-uri vor avea un magazin de bonusuri care vă permite să selectați recompensele care se potrivesc cu tipurile de pariuri pe care le alegeți de obicei.

Ideea este să acumulezi puncte în banca ta de bonus și apoi să le schimbi pentru recompense. Cele mai multe recompense iau forma unui credit gratuit la pariuri sau a intrărilor la concurs, dar unele oferă lucruri precum vin fin, trabucuri și așa mai departe.

Concursuri la pariuri sportive cu betano bonus prima depunere

Site-urile online de pariuri sportive organizează concursuri interesante pe tot parcursul anului pentru o serie de sporturi populare. Acestea pot include concursurile March Madness Bracket, concursurile NFL Pick ‘Em și așa mai departe. Unele sunt libere să intre și vă permit să câștigați premii în bani. Alții vă cer să plătiți o taxă de intrare, dar adesea au fonduri de premii mai mari.

Unele au piscine de birouri, prin care puteți cumpăra pătrate și puteți spera la ce este mai bun. Alții necesită multă îndemânare, deoarece faci mai multe predicții în încercarea de a-ți învinge colegii fani ai sportului. Aceste concursuri, turnee și head-to-head pot fi foarte distractive, dar pot fi și profitabile.

Bonusuri cu betano prima depunere

Multe site-uri de jocuri de noroc derulează un cazinou online și o carte de curse alături de o pariuri sportive. Un parior va putea, în general, să pretindă bonusuri de cazinou și poker pe lângă ofertele de bonusuri pentru pariuri sportive.

Conceptul este, în general, destul de asemănător cu un bonus de cazinou și cu un bonus de pariuri sportive. Vi se cere să vă depuneți proprii bani – cu metode de depunere precum Skrill și Neteller excluse – iar site-ul va egala un procent din suma depozitului dvs. sub formă de pariuri gratuite.

Bonusuri cu betano prima depunere

Bonusurile de cazinou au, în general, cerințe de pariere mult mai mari decât cele mai bune bonusuri de pariuri sportive. Acest lucru se datorează faptului că multe jocuri de cazinou au un raport RTP (Return to Player) ridicat. De exemplu, RTP-ul este de peste 99% la blackjack-ul clasic, care este un avantaj mult mai mic decât un pariu de pariuri sportive de -110 pe părți și totaluri.

Unele jocuri de cazino contează 100% pentru îndeplinirea cerințelor de transfer, dar altele pot conta doar 10% sau 20%, așa că este important să verificați T&C. Este adesea probabil să primiți rotiri gratuite și ca parte a unui bonus de cazinou.

Unele site-uri vă vor oferi reduceri de cazinou sau reduceri de curse. Acest lucru vă va face să câștigați o rambursare – sub formă de pariuri gratuite – pentru orice pierderi nete pe care le suferiți într-o anumită perioadă de timp.

De exemplu, Casa de pariuri oferă o reducere în valoare de până la 8% la toate pariurile la curse. Veți primi 3% înapoi la orice pierdere netă pe care o înregistrați la pariurile câștigate, plasate și afișate pe parcursul săptămânii și 8% înapoi la toate pariurile exotice.

Știri relevante