Menu

Betano condiţii rulare bonus

betano conditii rulare bonus

Există o lume dincolo de bonusurile de bun venit și de înscriere pentru pariuri sportive. Unele dintre cele mai bune bonusuri de pariuri sportive sunt promoțiile în curs, inclusiv sporuri de cote, bonusuri de reîncărcare și bonusuri de recomandare a jucătorilor.

Betano conditii rulare bonus si promotii

În terminologia pariurilor sportive, un bonus de cote sporite reprezintă ceea ce se pretinde a fi – un bonus de pariuri sportive în care valoarea cotelor la anumite pariuri a crescut. Acestea pot apărea în mod regulat, în funcție de operator și includ, cum ar fi, peste/sub (totaluri), linia monetară, spread-ul de puncte, pariuri prop și pariuri în același joc.

Când o anumită piață de pariuri sportive publică „cote sporite”, linia este mai avantajoasă pentru utilizator pe un pariu aparent sigur. De exemplu, dacă Buffalo Bills juca cu Houston Texans, iar linia a fost stabilită la +220 de cote sporite pentru ca Bills să câștige. Dacă sunteți în căutarea unor creșteri de profit, creșterea cotelor se potrivește.

Având în vedere probabilitatea ca Buffalo să învingă Houston, cotele obișnuite s-ar alinia la -110 pentru spread. Pariurile sportive oferă uneori cote sporite fie pentru o recompensă pentru utilizator, fie pentru scopuri promoționale. Încurajăm jucătorii să profite de o piață de cote sporite atunci când li se oferă ocazia, deoarece șansele dvs. de profit vor fi mai probabile decât de obicei.

Sfat pentru coperți: casele de pariuri sportive vor aplica aproape întotdeauna mize maxime și minime pentru pariurile cu cote sporite, pentru a se asigura că nu vor trebui să vă crediteze cu o plată enormă în cazul în care câștigați pariul.

Bonus betano cu conditii de rulaj

Unele case de pariuri sportive online oferă utilizatorilor bonusuri de reîncărcare, ceea ce înseamnă că vor primi credit suplimentar pe site de fiecare dată când își reînnoiesc soldul contului cu numerar real. Unele bonusuri de reîncărcare sunt potriviri de depozit, în timp ce altele sunt pariuri gratuite pe anumite piețe.

De exemplu, o casă de pariuri sportive poate acorda un pariu de 10 RON oricărei piețe NFL pentru fiecare 50 RON de numerar real depus în soldul unui cont. Dacă este un bonus de reîncărcare pentru potrivirea depunerii, ei pot oferi o potrivire de până la 50% dintr-o depunere în timpul fiecărei tranzacții de reîncărcare.

Bonusurile de reîncărcare sunt disponibile exclusiv clienților existenți care au primit deja bonusurile de înscriere. Casele de pariuri sportive vor oferi aceste promoții – frecvent sau mai puțin frecvent, în funcție de operator – pentru a-și satisface utilizatorii, oferindu-le creșteri la fondurile lor.

La fel ca multe bonusuri de înscriere, bonusurile de reîncărcare vin de obicei sub formă de potriviri de depunere și sunt activate prin efectuarea unei noi depuneri. Dar, spre deosebire de bonusurile de înscriere, ratele de potrivire pentru bonusurile de reîncărcare tind să fie scăzute – de obicei 10-15%.

Recomandări de la jucătorii Betano

Recomandări de la jucătorii Betano

Site-urile de pariuri sportive sunt dornice să atragă noi jucători și adesea să recompenseze clienții existenți pentru eforturile lor de recrutare. Jucătorii deja înregistrați vor câștiga puncte de recompensă și credite de pariuri gratuite pentru orice recomandare care are ca rezultat o înscriere și un depozit de bani reali. Majoritatea caselor de pariuri sportive oferă utilizatorilor înregistrați un cod unic de recomandare care poate fi distribuit prietenilor și familiei. Dacă cineva se înregistrează și introduce codul de recomandare al unui utilizator înregistrat anterior în timpul înscrierii, ambele părți vor primi probabil un fel de recompensă.

Una dintre modalitățile mai ușoare de a adăuga fonduri este să profitați de bonusurile de recomandare a unui prieten. Acestea sunt cât se poate de simple – vă invitați prietenul, în general printr-un link exclusiv, să se alăture unei case de pariuri pe care o utilizați deja. Dacă se înregistrează folosind link-ul tău, tu – și uneori prietenul tău – primești un bonus.

Termenii și condițiile pentru betano rulare bonus

Toate bonusurile de pariuri sportive vin cu termeni și condiții specifice pe care ar trebui să le citiți cu atenție înainte de a le revendica. Cu toate acestea, există și câteva condiții pe care probabil le veți întâlni, indiferent de bonusul pe care doriți să îl obțineți.

Majoritatea operatorilor vă vor oferi doar un interval scurt de timp pentru a vă revendica bonusul – de obicei 7-14 zile. Dacă nu ați obținut promoția până atunci, aceasta va dispărea.

Casele de pariuri sportive online pot limita piețele de pariuri unde se poate aplica bonusul. Aceasta înseamnă că s-ar putea să fii blocat să pariezi pe o anumită echipă sau sport sau să fii nevoit să pariezi pe linia monetară sau pe Over/Unders.

În cele din urmă, o cerință de cotă minimă este o condiție obișnuită pentru bonusuri. Casele de pariuri sportive nu vor ca tu să pariezi pe favorite masive pentru a avea grijă de cerința ta de rulare, așa că limitează cotele la ceva mai favorabil pentru ei.

Știri relevante