Menu

Betano cote

Betano cote
Potrivit site-urilor media, cum ar fi Wett Freunde, Betano este un site de pariuri excelent, cu un serviciu puternic de asistență pentru clienți, pariuri gratuite exclusive pentru clienții noi și un nivel de cotă foarte ridicat. Betano folosește cele mai înalte standarde de securitate și este verificat în mod obișnuit de către Autoritatea de Jocuri din Malta pentru a-și asigura siguranța și securitatea.

Recomandarea Pariubet.ro la adresa Betano

Au existat unele rapoarte ale utilizatorilor că au probleme cu încasarea și plata. Ei susțin că sunt probleme cu portalul și pierd bani. Acest lucru poate fi foarte alarmant pentru noii veniți, deoarece nu vor să piardă niciun ban, în special banii pe care îi câștigă. Așa că Betano ar trebui să abordeze aceste probleme înainte ca acestea să devină prea răspândite.

Produse și aplicații marca Betano cote

Betano oferă utilizatorilor săi pariuri sportive, pariuri live, sloturi și opțiuni Vegas. Aceleași opțiuni sunt disponibile în modul mobil. Betano oferă o aplicație mobilă disponibilă atât pentru platformele Android, cât și pentru iOS. Aplicația Android poate fi descărcată doar de pe site. Aplicația iOS poate fi descărcată din App Store. Aplicația iOS este disponibilă nu numai pentru iPad și iPhone, ci și pentru iWatch.

Metode de plata folosite pe Betano

Depozit pe Betano

Puteți finanța depozite în Betano prin carduri VISA, Mastercard, PayPal, Skrill, paysafecard, Trustly, Klarna și giropay. Suma minimă de depozit este de 5 EUR pentru carduri, Skrill, paysafecard și Klarna; 10 EUR pentru Trustly și giropaya; 15 EUR pentru PayPal. Limita maximă de depozit este de 40.000 EUR pentru carduri; 10.000 € pentru Skrill și giropay; 1.000 € pentru paysafecard și Klarna; 5.000 € pentru Paypal; 30.000 € pentru Trustly. Timpul de procesare este instantaneu. Casa de pariuri nu detine comision pentru depozite

Retragere de la Betano

Retragerea se poate face prin carduri VISA, Mastercard, Skrill, paysafecard, PayPal, Trustly și transfer bancar. Suma minimă de retragere este de 10 EUR pentru carduri, Skrill, Trustly și paysafecard; 15 EUR pentru PayPal; 20 EUR pentru transferuri bancare. Limita maximă este de 10.000 EUR pentru carduri, Skrill și transfer bancar; 5.000 € pentru PayPal; 20.000 € pentru Trustly; 2.500 € pentru paysafecard. Timpul de procesare este de 2-5 zile lucrătoare pentru carduri; 1-3 zile lucrătoare pentru transfer bancar; în termen de 1 zi pentru Skrill, PayPal și paysafecard; următoarea zi lucrătoare pentru Trustly. Casa de pariuri nu deține comision pentru plăți.

Ce vrea lumea de la Betano

betano cote live

Cât timp durează verificarea unui cont Betano?

Pentru a înregistra un cont pe Betano, puteți alege să faceți acest lucru prin contul dvs. Google, Facebook, Linkedin sau e-mail. Pur și simplu completați câmpurile obligatorii din secțiunea de înregistrare și faceți clic pe „Finalizare înregistrare”. Pentru a vă activa contul, va trebui să completați codul din 5 cifre trimis pe adresa dvs. de e-mail și codul din 4 cifre trimis pe mobil prin SMS. După ce acești pași au fost finalizați, puteți pur și simplu să vă conectați la contul dvs. și să începeți să pariați.

Betano oferă cele mai bune cote garantate?

Multe case de pariuri oferă cele mai bune cote garantate, dar Betano nu este una dintre ele. Asigurarea Acca și „solicitați un pariu” sunt ambele disponibile pentru utilizatori ca parte a promoțiilor în curs.

Cum să cauți o echipă pe Betano?

În partea de sus a fiecărei pagini, există o pictogramă de căutare. Aici, tastați pur și simplu numele echipei pe care o căutați și toate meciurile viitoare aferente vă vor fi afișate instantaneu.?

Cum să joci Betano?

Pentru a plasa un pariu pe Betano sportsbook sau Betano Casino, pur și simplu găsiți site-ul țării relevant pentru locația dvs. și înregistrați-vă contul. Betano operează site-uri în România, Portugalia, Brazilia și Grecia. Unul înregistrat, alege evenimentul pe care vrei să pariezi, miză-ți pariul și încrucișează degetele.

Știri relevante