Menu

Betano este in febra jocurilor electronice DOTA si CSGO

Betano este in febra jocurilor electronice DOTA si CSGO

Betano a ajuns deja un nume pe buzele tutor. Aceasta casa de pariuri este deja populara si in randul pariorilor mai in varsta care in tineretea lor rupeau jocurile pe televizor sau calculator.

Acum pasionatii de DOTA sau CSGO au posibilitatea sa si parieze la Betano pe aceste jocuri. Pentru pariorii mai in varsta acest lucru este minunat, ei avand experienta de a juca aceste jocuri anterior si de a sti mai exact ce presupune. Ei au un avantaj la pariurile pe aceste esporturi stiind mai bine ce inseamna sa joci bine la o maneta acest joc.

Betano este in permanenta conectat la  streamurile care ofera turnee ale acestor jocuri si evident ofera cote pentru echipele care joaca. Toate turneele de DOTA si CSGO la care Betano este prezenet se gasesc in categoria esports, iar confruntarile sunt disponibile exact ca la meciurile obisnuite, pe ore si cu optiuni de pariere normale.

Acum intra in joc experienta celor care au jucat la viata lor aceste jocuri si stiu cum sa vada care echipa este mai valoroasa in joc. Nu de multe ori se intampla ca echipa cotata cu sansa a doua sa o faca praf pe cea favorita fix la ultima harta a jocului.

Știri relevante