Menu

Betano este sponsor al curselor de noapte

Betano este sponsor al curselor de noapte

Cursele de alergare pe timp de noapte la Betano

Este o competiţie de alergare care este destinată amatorilor de sporturi outdoor. Este organizată de Betano.com, operator European de pariuri sportive şi casino on line. Este organizată sub sloganul “La noapte, oraşul e al nostrum”.

Competiţia include porţiuni de alergare stradală cu trafic limitat şi porţiuni de alergare prin parc. Cursa are 5 km. lungime.

Prin intermediul acestei competiţii, Betano încurajează alergătorii cu vârsta de peste 18 ani să parcurgă 5 km. pe un traseu stability, în cadrul competiţiei individuale, dar şi în echipe de minim 5 membrii.În kitul de alergător pentru competiţia de seara participanţii vor găsi tricoul tehnic, o lanternă frontal şi late cadouri oferite de către sponsorii competiţiei.De asemenea, alte premii şi surprise îi aşteaptă pe cei care vor trece linia de sosire, o alergare atipică, ce are scop bună dispoziţie.

Betano →Betano →

Betano încurajează abordarea unui stil de viaţă mai sănătos

Prin această cursă de alergare nocturnă, Betano încurajează abordarea unui stil de viaţă mai sănătos, bazat pe mişcare în aer liber.La finalul cursei, se va organiza un concert şi vor fi oferite premii, dar vor fi şi multe surprize.

Alergarea este despre pasiune, despre a te conecta cât mai mult cu tine. Betano a creat această competitive sportive din dorinţa de a încuraja cât mai mulţi oameni să facă mişcare, dar să se şi distreze, în acelaşi timp. Astfel, oamenii au fost invitaţi să se bucure de o alergare neobişnuită prin Bucureşti, punându-se foarte mare accent pe introducerea sportului în viaţa de zi cu zi a românilor. Unul dintre scopurile acestei competiţii este acela de a face oamenii să aibă sentimental acela plăcut al trecerii liniei de sosire.

Se pare că această iniţiative a fost una de success, din moment ce, la început erau puţini alergători, dar, apoi, din ce în ce mai mulţi oameni au devenit tentaţi să alerge.

Taxa de participare la acest eveniment a fost de 0 de RON, în cazul înscrierii individuale, şi de 40 de RON pentru înscrierea fiecărui membru al echipelor.

Această competiţie a fost prima cursă de 5 km. organizată pe timp de noapte dedicată iubitorilor de de sport în aer liber.

Știri relevante