Menu

Betano este sponsor al curselor de noapte

Betano este sponsor al curselor de noapte

Este o competitie de alergare care este destinata amatorilor de sporturi outdoor.Este organizata de Betano.com, operator European de pariuri sportive si casino on line.Este organizata sub sloganul “La noapte, orasul e al nostrum”.

Competitia include portiuni de alergare stradala cu trafic limitat si portiuni de alergare prin parc.Cursa are 5 km.lungime.

Prin intermediul acestei competitii, Betano incurajeaza alergatorii cu varsta de peste 18 ani sa parcurga 5 km. pe un traseu stability, in cadrul competitiei individuale, dar si in echipe de minim 5 membrii.In kitul de alergator pentru competitia de seara participantii vor gasi tricoul tehnic, o lanterna frontal si late cadouri oferite de catre sponsorii competitiei.De asemenea, alte premii si surprise ii asteapta pe cei care vor trece linia de sosire, o alergare atipica, ce are scop buna dispozitie.

Betano →Betano →

 

Prin aceasta cursa de alergare nocturna, Betano incurajeaza abordarea unui stil de viata mai sanatos, bazat pe miscare in aer liber.La finalul cursei, se va organiza un concert si vor fi oferite premii, dar vor fi si multe surprize.

Alergarea este despre pasiune, despre a te conecta cat mai mult cu tine. Betano a creat aceasta competitive sportive din dorinta de a incuraja cat mai multi oameni sa faca miscare, dar sa se si distreze, in acelasi timp.Astfel, oamenii au fost invitati sa se bucure de o alergare neobisnuita prin Bucuresti, punandu-se foarte mare accent pe introducerea sportului in viata de zi cu zi a romanilor.Unul dintre scopurile acestei competitii este acela de a face oamenii sa aiba sentimental acela placut al trecerii liniei de sosire.

Se pare ca aceasta initiative a fost una de success, din moment ce, la inceput erau putini alergatori, dar, apoi, din ce in ce mai multi oameni au devenit tentati sa alerge.

Taxa de participare la acest eveniment a fost de 0 de RON, in cazul inscrierii individuale, si de 40 de RON pentru inscrierea fiecarui membru al echipelor.

Aceasta competitie a fost prima cursa de 5 km.organizata pe timp de noapte  dedicata iubitorilor de de sport in aer liber.

Știri relevante