Menu

Betano iti readuce Bundesliga prin sporturile virtuale

Betano iti readuce Bundesliga prin sporturile virtuale

Betano este cea mai completa agentie de pariuri care detine licenta de functionare pe teritoriul tarii noastre. Si in aceasta perioada in care meciurile reale de fotbal sau alte competitii sunt amanate, reuseste sa aiba o oferta bogata de sporturi virtuale si sa reuaseasca sa tina pariorii inca racordati la un nivel inalt de joc.

Jocurile virtuale,  mai putin populare pana la acesta problema globala, au ajuns in prim plan si tot mai multi pariori le testeaza si pariaza tot mai des pe ele. Aici este cu totul diferit fata de un teren normal de fotbal, meciurile tin doar 8 minute si sunt jucate de cativa pasionati ai jocurilor de consola gen FIFA 2020.

Ce este foarte important este ca avem de aface cu campionate intregi simulte in aceste jocuri de consola. Betano a reusit sa isi faca loc la aceste campionate de Esports si sa puna in valoare paridele de acolo prin cote foarte frumoase. Practic nici nu se observa vreo diferenta intre un joc real de fotbal si unul simulat pe FIFA 2020. O singur aspect trebuie retinut si anume acela ca partidele se desfasoara in alti timp insemnad ca in doar cateva minute poti castiga un pariu la care ai fi asteptat de 1o ori mai mult sa iasa castigator.

Betano a generalizat acest tip de pariuri Esport la cat de multe ligi de fotbal a putut si evedent in tarile unde a gasit pasionati de FIFA 2020 de pe urma carora sa poata face cotele pentru aceste partide. Practic nu ne lipseste fotbal, el a venit un lumea virtuala si se joaca pe bune.

Știri relevante