Menu

Betano iti returneaza miza la un eveniment pierdut

Betano iti returneaza miza la un eveniment pierdut

Prin aceasta promotie, Betano, incurajeaza pariorii sa joace bilete cum sunt cele gen sansa de la casele de pariuri terestre, cu deosebirea ca aici nu primiti procent din castigul ramas mai putin cota pierduta, ci doar miza inapoi pana la valoarea de 100 ron.

Pentru a beneficia de aceasta promotie din partea Betano aveti nevoie sa treceti de urmatoarele criterii:

  • cota mina per eveniment sa fie de 1.65
  • biletul de pariuri sa cuprinda intre 5 si 10 evenimente
  • miza maxima sa fie 100 ron
  • selectiile de pe bilet sa fie din urmatoarele competitii: Champions League, Europa League, Liga 1, Premier League, Serie A, Primera Division, Bundesliga, Ligue 1, World Cup Qual. – Europe (MEN), FIBA Cupa Mondială de Baschet (începând cu runda a 2-a), Euroleague, NBA, campionatul Spaniei, Eurobasket
  • selectiile sa fie de tipul: 1×2, sub/peste, gg sau ngg, si victorie, handicap si total puncte pentru selectiile din Baschet

Trebuie sa retineti ca biletul nu trebuie sa fie de tip sistem, iar daca un eveniment de pe bilet primeste cota 1, atunci acesta nu se mai supune promotiei in cauza.

Promotia cu miza returnata este una ce se adreseaza tuturor jucatorilor si nu presupune decat atentie in alegerea evenimentelor deoarece chiar daca sunt criterii usoare de retinut, exista riscul sa la treceti cu vederea si sa credeti ca biletul vostru este eligibil, dar in realitate sa nu beneficiati de returnarea mizei.

Știri relevante