Menu

Betano jetoane de aur

betano jetoane de aur
Ruleta Jetoane de aur a lui Betano este o masă de ruletă online care ne oferă o nouă completare interesantă. Fiecare pariu pe un număr are o șansă de a vă aduce o plată îmbunătățită printr-un multiplicator acordat aleatoriu! Acest tabel folosește un generator de numere aleatorii pentru a afișa rezultatele și pentru a acorda plăți. O jucați singur, ceea ce vă permite să săriți peste animația care se rotește roata ruletei. Partea vizuală a Jetoane de aur Roulette este excelentă. Vine cu o schemă strălucitoare de culori negru și auriu, care iese în evidență în comparație cu toate celelalte jocuri de ruletă. Această versiune poate fi redată atât pe desktop, cât și pe mobil.

Această masă se joacă conform regulilor europene. Asta înseamnă că există doar un zero pe roata ruletei. RTP-ul pentru acest joc este de 97,30%, presupunând că nu încercați să urmăriți câștigurile multiplicatorului. În acest caz, RTP-ul este ușor redus la 96,80%. Puteți juca mai multe pariuri secundare în lansarea lui Betano. Avem cele patru pariuri franceze, precum și pariurile vecine. Nu vă puteți salva pariul existent, dar puteți plasa din nou același pariu folosind butonul Re-bet. Puteți, de asemenea, să repariți și să rotiți și să repariți în timp ce vă dublați pariul.

Cum se jacă la ruleta jetoane de aur de la Betano

Cum se jacă la ruleta jetoane de aur de la Betano

Înainte de a putea începe runda, trebuie să pariați. Selectați una dintre valorile monedelor disponibile și plasați-le pe masă după cum doriți. Rețineți că nu toate pariurile vor accepta aceeași sumă de bani. Puteți paria mult mai mulți bani pe pariuri externe decât pe pariurile cu valoare mai mare din interior. Trecând mouse-ul peste un pariu, vă va spune care este pariul maxim pentru acesta. De asemenea, evidențiază ce numere vor fi redate. Pentru a elimina o monedă deja plasată, apăsați butonul de anulare. Dacă doriți să eliminați toate pariurile, atingeți butonul de ștergere.

Ruleta Jetoane de aur fiind un joc pentru un singur jucător, nu aveți limită de timp. Ca atare, poți să acorzi tot timpul din lume ajustând pariul după bunul tău plac. Când sunteți gata, apăsați butonul Rotire. Aceasta învârte roata, care decide numărul câștigător. Puteți face clic pe rotiță pentru a sări peste animație pentru a dezvălui imediat premiul.

Caracteristici suplimentare betano jetoane de aur

De fiecare dată când ruleta se învârte, va afișa mai întâi o valoare multiplicatoare. Această valoare multiplicatoare poate afișa un rezultat cuprins între 10x și 500x. Multiplicatorul respectiv ne spune cât de mult vei câștiga dacă prezici cu succes numărul extras. Recompensa sporită contează doar pentru pariurile cu numere drepte.

Pariurile vecine și franceze pot fi făcute atât folosind pista de curse vizibilă deasupra rolei. Plasarea unui pariu pe orice număr de pe circuit adaugă cinci jetoane la masă. Unul pentru numărul real și doi pentru vecinul său atât din stânga, cât și din dreapta. De asemenea, aveți acces la patru pariuri franceze: Zero, Voisins, Tiers și Orphelins. Ca și în cazul vecinilor, pariezi pe aceștia punând o monedă pe câmpul respectiv.

Reguli de joc betano jetoane de aur

Regulile jocului sunt de fapt destul de simple. Dacă vrei să începi cu Jetoane de aur Roulette, tot ce trebuie să faci este să găsești un cazinou care acceptă jocul. Acest lucru vă va lua câteva momente dacă deconectați site-ul nostru, care este conceput pentru a vă oferi întotdeauna cele mai bune opțiuni de cazinou disponibile acolo. Când ați localizat un site web, trebuie să vă înregistrați și sunteți gata să începeți.

Acum, puteți alege să urmați jocul ca opțiune gratuită și nu este nevoie să depuneți bani dacă alegeți să faceți acest lucru. Cu toate acestea, vă recomandăm să încercați versiunea cu bani reali, care este mult mai distractivă. Trebuie să alegeți pur și simplu pariul sau pariurile pe care doriți să le susțineți și de acolo încolo, nu ar trebui să aveți nicio problemă.

Concluzie

Cea mai bună parte despre Jetoane de aur Roulette este că este o versiune grozavă a jocului care vă oferă un joc flexibil, limite grozave de pariuri și o valoare uriașă pentru divertisment. Nu vei avea probleme în a-ți găsi drumul la joc și a profita la maximum de experiență.

Pista de curse suplimentară care vă permite să alegeți și să plasați rapid pariuri este optimizată pentru a vă oferi alternative noi la pariurile din interior și din exterior. Jucătorii vor găsi jocul destul de plin de satisfacții și vor veni cu avantaje grozave.

Există multe oportunități excelente de a te distra pe măsură ce mergi și dacă ești un indian în căutarea unei versiuni de top a Jetoane de aur, îți recomandăm să vizitezi unele dintre cazinourile noastre alese!

Știri relevante