Menu

Betano login

betano login

Cum să faceti login la Betano

Asigurați-vă că vă amintiți informațiile de conectare, în special datele de conectare și parola, deoarece veți avea nevoie de ele pentru a vă conecta la contul de joc.

Este ușor să accesezi profilul tău:

 • Deschide fereastra de conectare. Accesați site-ul oficial Betano și faceți clic pe butonul „LOG IN” din colțul din dreapta sus al ecranului.
 • Conectați-vă la profilul dvs. Introduceți numele dvs. de utilizator și parola, apoi faceți clic din nou pe butonul „LOG IN”.

Vă rugăm să rețineți: vă puteți reseta informațiile de conectare dacă v-ați uitat numele de utilizator sau parola din profilul dvs. și nu puteți finaliza autentificarea la Betano.

Cum se verifică un cont betano dupa login

Cu siguranță trebuie să vă verificați identitatea dacă doriți să utilizați toate serviciile Betano. Retragerea fondurilor este posibilă numai pe baza informațiilor furnizate de jucător în timpul înregistrării. Detaliile incorecte sau înșelătoare din datele personale și/sau de contact, cum ar fi numărul de telefon sau adresa de e-mail, vor duce la anularea tuturor câștigurilor.

Cum se verifică un cont betano dupa login

Aceasta înseamnă că înainte de prima retragere a fondurilor, trebuie mai întâi să furnizați toate informațiile personale necesare, care trebuie confirmate de serviciul de asistență al cazinoului. Articol despre Betano Casino. Pentru a vă verifica profilul, urmați acești pași:

 • Accesați profilul dvs. Conectați-vă pe site-ul Betano și faceți clic pe butonul cu scorul din partea dreaptă sus a site-ului;
 • Completați informații despre dvs. Faceți clic pe fila „Profil” din meniul din stânga. Apoi, completați în mod constant informațiile care lipsesc despre dvs. în elementele marcate cu asteriscuri;
 • Confirmati emailul dumneavoastra. Faceți clic pe butonul „Verifică e-mail” și apoi vei primi o scrisoare de la Betano cu codul OTP către e-mailul specificat. Deschideți acest e-mail și copiați acest cod OTP pe site-ul Betano. Faceți clic pe butonul „Verificare”;
 • Confirmați numărul dvs. de telefon. Faceți clic pe butonul „Verificare mobil” și introduceți codul OTP care va fi trimis într-un mesaj SMS la numărul dvs. de telefon. Faceți clic pe butonul „Verificare”;
 • Salvați informații despre dvs. Faceți clic pe butonul „UPDATE” pentru a vă salva informațiile;
 • Verifica-ti identitatea. Accesați fila „Retragere” și faceți clic pe butonul galben „VERIFICAȚI KYC ACUM”. Pe pagina următoare, selectați tipul de document care vă dovedește identitatea. Apoi, introduceți numărul documentului și data de expirare a acestuia. După aceea, încărcați fotografii cu părțile din față și din spate ale acestui document folosind formulare speciale. Faceți clic pe butonul „TRIMITERE” pentru a trimite aceste informații.

Echipa de asistență a cazinoului online Betano se străduiește să proceseze rapid toate cererile de verificare a contului. Acest lucru vă permite să începeți să jucați mai repede și să retrageți banii câștigați din contul dvs.

Cum să pariezi în Betano dupa login

Betano este un site de pariuri cu o mulțime de funcții și setări profesionale, precum și 18 categorii pentru pariuri. Cele mai populare sporturi precum cricket, golf, fotbal, tenis sunt disponibile aici, astfel încât fiecare își va găsi un meci interesant.

Puteți plasa pariuri înainte de meciuri și în timp real. Este demn de remarcat faptul că este ușor să pariezi aici. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să vă înregistrați, să vă finanțați contul, să selectați evenimentul sportiv pe care doriți să pariați și să înregistrați acel pariu. Specificați dimensiunea pariului și așteptați rezultatele meciului.

Puteți plasa un pariu pe orice eveniment după cum urmează:

 • Conectați-vă la contul dvs. pe site-ul oficial Betano;
 • Apoi faceți clic pe butonul „SPORT” din colțul din dreapta sus al ecranului;
 • În continuare, în fața ta se va deschide o pagină, unde trebuie să selectezi un sport din meniul din stânga;
 • Faceți clic pe meciul care vă interesează în partea centrală a paginii și apoi selectați una sau mai multe cote pentru diferite rezultate ale meciului sau pentru diferite meciuri;
 • Toate cotele selectate vor fi adăugate la cuponul dvs. care va fi afișat în partea dreaptă a paginii. În acest cupon, puteți introduce suma totală pariată. Pentru a înregistra un pariu, trebuie să faceți clic pe butonul „Puneți pariuri”.

Vă rugăm să rețineți că a face mai multe pariuri cu rezultate multiple (cum ar fi „pariuri multiple”) este mult mai profitabilă decât pariurile simple, dar pariurile multiple sunt mult mai riscante în același timp.

După ce ați selectat una sau alta disciplină sportivă, puteți comuta între filele „LIVE” și „VIENE”. Acest lucru vă permite să plasați pariuri fie înainte de meci, fie în timpul jocului în sine. Mulți jucători preferă acum pariurile LIVE pentru că sunt mult mai interesante decât pariurile clasice înainte de meci. Puteți monitoriza situația jocului chiar în timpul meciului și puteți plasa pariuri pe baza statisticilor pe care le primiți în timpul jocului.

Mai multe informații despre Betano bonus fara depunere 2022: https://pariubet.ro/betano-bonus-fara-depunere-2022/.

Știri relevante