Menu

Betano – pariuri sportive platformă

Betano - pariuri sportive platformă

Betano – pariuri sportive platformă

Betano oferă și un bonus de bun venit în toate regiunile în care își desfășoară activitatea. Nu aveți nevoie de codul bonus Betano pentru a-l revendica. Bonusul de bun venit este disponibil atât pentru secțiunile de sport, cât și pentru cazinou.

Suma pentru bonus variază în funcție de regiunea dvs. și de monedă. Dar bonusul este o potrivire de 100% la prima depunere. Puteți găsi mai mulți Termeni și Condiții pentru bonus pe site-ul oficial Betano.

Opinia asupra pariurilor sportive oferite de Betano

Betano a strâns o mulțime de fani datorită tuturor caracteristicilor grozave pe care le oferă. Casa de pariuri vine, de asemenea, cu o aplicație mobilă pe care pariorii o pot folosi pentru a-și plasa pariurile din mers.

Site-ul web Betano este, de asemenea, de mare calitate. Și pariorii pot avea acces la toate opțiunile de pariere din momentul în care își finalizează înregistrarea.

În această secțiune a recenziei noastre Betano, vom trece peste câteva dintre caracteristicile secțiunii de sport a operatorului. Pot exista mici variații de la o regiune la alta cu acoperirea evenimentelor și a bonusurilor. Dar caracteristicile generale vor fi aceleași în toate jurisdicțiile.

Acoperire sportivă în oferta Betano

Acoperire sportivă în oferta Betano

Acoperirea sporturilor la Betano este printre cele mai bune din lume. Inițial, când intri pe site-ul web Betano, vei fi direcționat la pagina de sport implicită. În partea stângă a paginii tale, vei găsi pictograme pentru fiecare sport și trebuie doar să dai clic pe ele pentru a vedea evenimentele disponibile.

Cele mai populare sporturi la Betano sunt probabil fotbalul și tenisul. Aceste sporturi prezintă cel mai mare număr de piețe de cele mai multe ori. Dar poți merge atât de departe încât să pariezi și pe politică și pe șah.

Așadar, după cum vă puteți da seama, casa de pariuri nu a lăsat piatră neîntorsă atunci când a decis ce sport să acopere.

Plasarea unui pariu pe Betano este de asemenea foarte simplă. Trebuie doar să faceți clic pe cotele de lângă orice eveniment pentru a adăuga o selecție la talonul de pariu. Ulterior, puteți să vă ajustați cotele și să plasați pariurile.

Pariuri live și streaming din site-ul Betano

Betano oferă, de asemenea, o piață de pariuri în joc. Piețele în desfășurare sunt afișate când intri în meniul „Live”. Pagina live vă permite să selectați în ce sport doriți să vedeți evenimente.

Și există și statistici live pe care le poți folosi în avantajul tău atunci când plasezi pariuri.

Pariurile live sunt disponibile pentru multe dintre aceleași sporturi ca și meniul înainte de meci. Aceasta include fotbal, baschet și hochei. Dar meniul live este îmbunătățit și mai bine cu funcția de streaming live.

Paritorii pot urmări meciul în direct în timp ce se decid cu privire la pariurile lor. Puteți chiar să alegeți să vizualizați doar meciurile care vor fi transmise în direct.

Piețe și cote de pariuri sportive la Betano

Piețele de pariuri de la Betano sunt și ele extinse. Operatorul s-a asigurat că acoperă o listă lungă de evenimente pentru care pariorii pot paria atât în secțiunea de pre-meci, cât și în secțiunea de pariuri live.

Puteți sorta după cele mai populare evenimente, care includ câștigătorul meciului, peste/sub și alte câteva. Dar piețe speciale, cum ar fi handicapurile și șansa dublă, sunt, de asemenea, prezentate la Betano.

Și operatorul oferă și cote decente. Am comparat șansele cu alte case de pariuri sportive pentru această recenzie Betano. Și vă putem asigura că prețurile la Betano sunt corecte.

Betano Cash Out

Betano oferă, de asemenea, o funcție de încasare în anumite sporturi și piețe. Această caracteristică se dovedește adesea a fi o salvare pentru pariorii care au greșit câteva selecții în pariul lor.

Și la Betano, vă puteți încasa câștigurile până la orice moment, atâta timp cât solicitarea dvs. respectă Termenii și condițiile Betano.

Știri relevante