Menu

Betano relatii clienti

Betano relatii clienti
Betano este un plus interesant pe piața canadiană a pariurilor sportive, datorită platformei sale bazate pe Kaizen Gaming, care este sigură, ușor de navigat și plină de funcții utile.

O mulțime de piețe de pariuri

Pe Betano, am găsit peste 25 de sporturi disponibile, care includ mii de evenimente lunare și o gamă excepțional de robustă de piețe de fotbal. Toate sporturile majore precum baschetul, fotbalul, hocheiul și baseballul sunt bine reprezentate în casa de pariuri sportive online, în timp ce floarea internațională este evidentă.

Cote mari

După ce am evaluat cotele de pariuri ale lui Betano alături de concurenții săi, am descoperit că, în multe cazuri, Betano a fost opțiunea mai profitabilă. În general, Betano este extrem de competitiv atât pentru cotele de dinainte de meci, cât și pentru pariuri live.

Loc pentru imbunatatiri

În timp ce lipsa opțiunilor bancare și a aplicației numai pentru iOS sunt obstacole temporare, asistența pentru clienți ne-a informat că le vom vedea corectate în curând. O aplicație Android este pe drum, la fel și mai multe metode de depunere și retragere.

Asistență clienți Betano

Betano Sportsbook oferă utilizatorilor săi chat live 24/7, dar engleza este singura limbă de asistență în prezent. În timp ce asistența telefonică nu este disponibilă, puteți contacta și echipa de asistență pentru clienți Betano prin e-mail.

Chatul live începe de obicei cu un asistent virtual, dar Betano vă va direcționa rapid către agenții de asistență Betano live stream, după cum este necesar. Din interacțiunile noastre, echipa de servicii pentru clienți a fost promptă și extrem de utilă în a răspunde întrebărilor noastre.

  • Chat live disponibil 24/7
  • E-mail: support@betano.com
  • Telefon: N/A
  • Limbi suportate: engleza
  • Twitter: @Betano_Romania

Securitate și licență Betano

Betano Sportsbook este un operator licențiat al cărui site este condus și gestionat de iGaming Ontario. Betano.ro este supravegheat de ONJN din tara noastra.

Betano se mândrește cu securitatea sa online și se mândrește cu conexiuni complet criptate. Jucătorii de pe Betano trebuie să își verifice conturile trimițând documente de identificare.

Caracteristicile cheie ale Betano

Kaizen Gaming, deținută de Grecia, alimentează casa de pariuri sportive Betano cu aspectul și navigația sa elegantă. Platforma oferă toate atributele pe care pariorii au ajuns să se aștepte și unele unice pentru Betano.

Pariuri live

Opțiunile de pariuri în joc ale lui Betano sunt disponibile pentru toate sporturile majore, cu piețe internaționale abundente. Pariotorii vor fi impresionați de cantitatea mare de acoperire și de statistici de fotbal care sunt ușor disponibile.

Caracteristicile cheie ale Betano

Live streaming

Dacă un eveniment este disponibil pentru streaming live, îl puteți găsi marcat cu o pictogramă pătrată în secțiunea Pariuri live. Odată ajuns în această secțiune, s-ar putea să găsiți fluxul live rulând în colțul din dreapta. Puteți selecta dintre fluxurile live active când faceți clic pe bara de navigare. Betano speră să aibă toate sporturile majore disponibile pentru streaming live în curând.

Speedbet

Pe mobil, Betano oferă o funcție unică „Speedbet” în care utilizatorii pot plasa un pariu în două secunde apăsând și ținând apăsat pe orice selecție de cote.

Încasare devreme

Capacitatea de a încasa mai devreme a devenit un element de bază al celor mai bune case de pariuri sportive, iar Betano nu este diferit. Deși poate fi disponibil doar pe anumite piețe, pariorii pot profita de poziția actuală a pariului lor pentru a primi o plată cu cote în timp real.

Cazinou

Betano Casino are o gamă completă de jocuri de la furnizori populari precum Pragmatic Play, IGT, Games Global, Playtech și multe altele. În prezent, au 443 de jocuri RNG: 401 de sloturi și 42 de jocuri de masă. Betano oferă, de asemenea, sporturi virtuale pe care să pariezi, precum și blackjack și ruleta live 24/7.

Creator de pariuri

Betano’s Bet Builder este în esență un mecanism pentru pariuri în același joc, în care piețele din același joc pot fi combinate într-un singur pariu. Trebuie să selectați cel puțin două și maximum șapte piețe care sunt adăugate la talonul dvs. de pariuri.

Betano aplicatie mobil – citeste noul articol de pe blogul nostru: https://pariubet.ro/betano-aplicatie-mobil/.

Știri relevante