Menu

Betano România

Betano România
Betano este un cazinou online şi pariuri sportive destul de nou, deținut de compania de tehnologie elenă, în creștere rapidă, Kaizen Gaming.

Este deja binecunoscut în toată Europa și America de Sud, unde este considerat un site de pariuri sigur, cu o secțiune grozavă de fotbal.

Prezentare generală Betano

Este deținut de Kaizen Gaming, care există din 2012.

Kaizen Gaming a creat Betano în 2017, iar brandul a fost lansat de atunci în mai multe țări din Europa și Suporter regional FIFA pentru Europa. Renumitul brand a devenit parte a familiei FIFA în 2022, consolidându-și locul în topul caselor de pariuri sportive de fotbal.

Sponsorizări din partea Betano

Un alt lucru care vorbește despre încrederea lui Betano sunt sponsorizările de fotbal ale mărcii.

Betano a sponsorizat mai multe echipe de fotbal de-a lungul anilor, cum ar fi Panathinaikos FC, Sporting CP și PAOK FC.

Jocul de noroc responsabil cu Betano pariuri sportive online

În cele din urmă, Betano este dedicat bunăstării pariorilor lor, ceea ce reiese din instrumentele de joc responsabil ale mărcii.

De la limitele determinate de clienți și limitele financiare până la opțiunile de auto-excludere, marca se asigură că pariorii au toate instrumentele de care au nevoie pentru a juca responsabil.

Există, de asemenea, mai multe link-uri către servicii utile pe care jucătorii le pot contacta dacă își dau seama că au o problemă cu jocurile de noroc.

Cum funcționează Betano?

 • Ușor de navigat
 • Proces simplu de înregistrare

Site-ul de pariuri al lui Betano este destul de intuitiv și foarte ușor de navigat. În meniul principal, puteți comuta între sport, cazinou, cazinou live și sporturi virtuale.

În stânga, există o opțiune convenabilă de a accesa competițiile preferate, împreună cu sporturile individuale.

Cum să vă înscrieți la Betano

Înregistrarea la Betano este mai simplă decât în orice alt pariu pe care l-am examinat, deoarece puteți alege să o faceți prin contul dvs. Google sau Facebook.

Acestea fiind spuse, vă vom explica procesul de înscriere prin contul de e-mail, astfel încât să puteți ști la ce să vă așteptați.

Cum să vă înscrieți la Betano

Mai întâi, accesați colțul din dreapta sus al site-ului web al lui Betano și faceți clic pe butonul care spune „Înregistrați-vă”. Apoi, alegeți cum doriți să vă înregistrați. Am mers cu email.

Dacă ați ales să vă înscrieți prin e-mail, va trebui să furnizați în continuare informațiile dvs. personale, cum ar fi numele, data nașterii și ocupația.  După aceea, Betano va solicita mai multe informații, inclusiv adresa și numărul de telefon.

În cele din urmă, introduceți numele de utilizator și parola și confirmați că aveți vârsta legală pentru pariuri.

După ce ați creat un cont, vi se va solicita să vă confirmați numărul de telefon, precum și identitatea.

Imediat ce faci asta, poți plasa prima depunere și începe să pariezi!

 • Pariuri sportive
 • Bună selecție de sporturi
 • Sporturi virtuale disponibile
 • Piețe variate de pariuri pe fotbal
 • Premiat cu experiență de pariuri pe fotbal de către EGR Awards în 2021

Pariotorii pot alege din peste 30 de sporturi diferite pe Betano.

Unele dintre acestea includ:

 • Baschet
 • Baseball
 • Fotbal
 • Hochei pe gheata
 • Formula 1
 • Cricket
 • Sporturi de iarna
 • eSports

Și chiar sporturi virtuale, printre care fotbalul, baschetul și bilele.

Cupa Mondială FIFA 2022 pe Betano

Betano este foarte bine cunoscut pentru oferta sa superbă de fotbal, așa că nu este de mirare că marca a mers dincolo de a oferi o experiență unică de pariuri pariorilor la Cupa Mondială.

Casa de pariuri sportive are un mini-blog dedicat Qatarului 2022, unde iubitorii Cupei Mondiale pot consulta statisticile, rezultatele și pariurile viitoare pentru orice echipă din competiție!

Puteți să-l accesați cu ușurință în meniul din stânga și să alegeți una dintre numeroasele opțiuni.

De acolo, puteți face clic pe orice echipă sau jucător pentru a le citi statisticile și a vedea ce fel de pariuri de prop puteți plasa pe ele. Este cea mai interesantă abordare de pariuri la Cupa Mondială pe care am văzut-o până acum!

Știri relevante