Menu

Betano rulare bonus

betano rulare bonus

Înțelegerea modului în care funcționează rulajul bousului Betano în practică

Fiecare bonus și promoție oferit de orice casă de pariuri online are atașat un set de reguli. Acestea se numesc cerințe de pariere și sunt descrise pe deplin pentru dvs. în scrisul mic al termenilor și condițiilor. Și dacă nu înțelegeți pe deplin cum funcționează aceste cerințe esențiale de pariere, nu veți putea profita din plin de bonus și s-ar putea chiar să pierdeți orice câștig pe care îl obțineți din bonus!

Dar, cu sfaturile noastre de pariuri cu betano rulare bonus, vă vom ghida prin dezavantajele jargonului bonusului de rulajul, vă vom ajuta să înțelegeți cum funcționează rulările de pariuri sportive și vă vom asigura că sunteți într-o poziție excelentă pentru a nu numai să primiți bonusul, ci și de asemenea, obțineți toate aceste câștiguri bonus minunate!

Când luați un bonus de bun venit sau orice betano rulare bonus, este posibil să vedeți în litere mici că există cerințe de pariere. Aceasta este răsturnarea în pariurile sportive. În esență, veți vedea că orice bonus are atașat un număr, întotdeauna ca o formă de multiplu; ar putea fi de 5x rulajul, de 10 ori rulajul, poate chiar de 50x, dar înseamnă același lucru, numărul de rulajul este de câte ori trebuie să pariați bonusul în numerar pe care l-ați luat înainte ca orice câștig generat de acei bonus în numerar să fie eliberat sus și disponibil pentru a vă retrage.

RULAJUL explicat – UN EXEMPLU SIMPLU

Să presupunem că ați văzut bonusuri grozave pe betano rulare bonus cu o depunere de 25 ron care vă oferă un bonus de bun venit la prima depunere egalat 100% până la 100 RON. Așadar, pentru fiecare 10 RON depusi, casa de pariuri vă oferă 10 RON pe care să-l folosiți după cum doriți. Dreapta? Ei bine, nu neapărat. Dacă te uiți la termenii bonusului, s-ar putea să descoperi că este atașat un transfer de până la 30 de ori.

Acest lucru înseamnă că, dacă ai depune minimum de 10 RON pentru a obține bonusul de 10 RON, trebuie să pariezi de 30 ori acel bonus de 10 RON (adică 300 RON din banii tăi!) înainte ca orice câștig din bonusul de 10 RON să fie disponibil pentru retrage. Dacă maximizați bonusul și depuneți 100 RON pentru a obține 100 RON bonus în numerar, va trebui să pariați 3.000 RON din numerar!

Acum vedeți de ce cifra bonusului de rulare este atât de importantă, mai ales dacă țineți cont că rularea de 30x nu este cea mai mare pe care am văzut-o!

Cele mai bune oferte de pariuri sportive – Ce trebuie să luați în considerare pentru betano rulare bonus

Din păcate, este dincolo de scopul acestui articol explicat de rulajul pentru a vă oferi un răspuns definitiv cu privire la care casă de pariuri are cel mai bun rulajul în pariurile sportive atunci când vă uitați la bonusurile lor. Motivul pentru care nu vă putem oferi cea mai bună casă de pariuri definitivă în sfaturile noastre de pariuri cu rulajul este că toate casele de pariuri își schimbă ofertele de bonus în mod regulat și fiecare bonus nou poate avea un rulajul diferit.

Ce trebuie să luați în considerare pentru betano rulare bonus

Ceea ce putem face, în ghidul nostru explicat, este să vă ghidăm prin diferiții factori pe care trebuie să îi luați în considerare atunci când primiți un bonus, inclusiv ce restricții ar putea încerca să vă pună casa de pariuri. De asemenea, vă putem oferi nu numai sfaturile noastre cu privire la un set ideal de cerințe de rulajul, dar vă putem oferi câteva sfaturi de pariuri rulajul despre cele mai bune modalități de a vă asigura că îndepliniți întotdeauna cerințele, astfel încât să puteți obține toate aceste câștiguri minunate!

  • Nu luați niciodată un bonus fără a calcula suma de transfer.
  • Luați în considerare cât costă și cât timp aveți.
  • A lua mai puțin bonus poate fi o strategie grozavă.

Știri relevante