Menu

Betano se pregateste de relauarea baschetului NBA

Betano se pregateste de relauarea baschetului NBA

Betano a devenit in scurt timp de la lansare cea mai puternica prezenta de pe piata jocurilor de noroc din tara noastra. Inca odata se dovedeste ca aceasta casa de pariuri online este inlocuitorul perfect pentru britanica Bet365, casa de pariuri cea mai populara de pe intreaga planeta.

Pe langa promotiile clasice, Betano isi tine la curent jucatorii clasici la pariuri sportive si anume cei care urmaresc copetitiile si pariaza pe termen lunga. Chiar daca nu sunt publice multe anunturi de reluare a diverse competitii, Betano deja a inceput sa reintroduca treptat cel putin pariurile antepost pentru fiecare competitie majora.

Pasionatii de baschet deja pot paria antepost mai multe optiuni ce sunt disponibile doar pentru finalul de sezon regulat al NBA spre exemplu. Un parior adevarat se pregateste si in perioadele de pauza, studiaza echipele, sta cu ochii pe paginile oficiale ale cluburilor sa vada ce mai anunta. Toate aceste aspecte importante, pot cantarii in plasarea pariurilor antepost viitorare.

Betano s-a gandit si la cei care sufera ca nu pot paria pe echipele lor preferate din NBA, si le ofera pariuri de tip esports din 30 in 30 de minute cu echipele preferate din NBA. Practic Betano simuleaza intreg sezonul de NBA, numai ca in alte conditii fata de cele reale.

Acum cu aceasta smecherie, Betano, i-a pus din nou la studiu pe jucatorii care pariaza pe baschet pentru ca la acest capitol numit esport nu tine de valoarea jucatorilor ci mai mult de indemanarea celor care tin joisticul in mana si joca alaturi de echipa voastra preferata.

Știri relevante