Menu

Betano si Fortuna au cele mai bune multiple

Betano si Fortuna au cele mai bune multiple

In fiecare saptamana exista o serie de curse superbe transmise in direct pe ITV Racing si, ca intotdeauna, ofertele fantastice ale Betano va vor asigura ca veti obtine cea mai buna valoare.

Betano isi va actualiza constant preturile pentru toate cursele prezentate in direct pe ITV Racing pentru a se asigura ca ofera cel mai bun pret la fiecare alergare de cai

Aceasta oferta se aplica tuturor pariurilor plasate incepand cu ora 10:00 in ziua cursei cu pana la 15 minute inainte de ora programata „off” pentru fiecare cursa ITV si acopera doar cursele afisate in direct in ITV Racing, daca nu este specificat altfel de Betano. Cel mai bun pret sau cel mai bun pret comun va fi egalat din urmatoarea lista de case de pariuri: Fortuna, William Hill, Paddy Power, Coral, Sky Bet si Boylesports. Oferta se aplica doar pariurilor plasate pe pietele de cote fixe Win si Single-Way Fixed. Toate celelalte piete, incluzand doar castig de pret imbunatatit, conditii de loc imbunatatite sau ajustate (Fiecare mod suplimentar), care sunt preturi separate pentru piata cote fixe si Tote / Pari-Mutuel (pariuri si dividende) sunt excluse din aceasta oferta. Cursele acoperite de Price Promise sunt, de asemenea, disponibile pentru cele mai bune cote garantate, pentru clientii noi si eligibili.

Asa ca asezati-va pariurile pe Horse Racing, in conditiile in care pretul Betano este cel mai bun pret. Se aplica T&C.

Atacurile din ultimii ani au devenit casa cresterii preturilor. Nu veti obtine o gama mai larga si mai mare de cresteri de pret zilnic la nicio alta casa de pariuri.

In primul rand, Fortuna va ofera optiunea de a stimula orice pariu unic inainte de eveniment doriti (inclusiv ACCAS). Odata in fiecare zi alege un pariu si sporeste sansele, orice sport. Puteti face acest lucru pentru mize de pana la 50 GBP, fara miza minima sau cerinte de cote. Aceasta este cresterea pretului prefectului, deoarece pune controlul in mainile pariorilor. Tot castigurile sunt in numerar.

In plus fata de cresterea cotelor zilnice pe literalmente orice pariu, puteti obtine un plus suplimentar de cote pentru pietele si evenimentele mari. Se asteapta sa creasca sansele pentru meciurile de fotbal majore, intalniri de curse si orice sport important televizat.

Cresterile generale de tip Fortuna sunt o valoare buna, de asemenea, in regiunea cu 10-30% mai mare decat cea standarda, si, avand in vedere ca sansele Fortuna sunt bune in general, acest lucru face ca majoritatea imbunatatirilor lor sa fie imbatabile. De asemenea, nu exista mize sau limite castigatoare.

Este impresionant cat de multe linii Fortuna sporesc si nu doar pentru evenimentele mari de fotbal si de curse, obtineti, de asemenea, cresteri ale preturilor pentru aproape toate sporturile si pietele pe care le puteti imagina. Fortuna trebuie sa aiba un cont si sa viziteze mai intai inainte de a face pariuri mari, doar pentru a verifica daca au un impuls. Majoritatea impulsurilor lor vor fi in ziua unui eveniment.

Știri relevante