Menu

Betanysports pariuri sportive la care nu te-ai gandit

Betanysports pariuri sportive la care nu te-ai gandit

In afara pustiului de pariuri sportive online care par uneori un labirint de grafica si de navigare care se rezolva, vine BetAnySports, un magazin complet de pariuri unic care face ca intregul proces sa se desfasoare fara probleme.

Ca marca, BetAnySports functioneaza inca din 2010, desi radacinile sale se afla in cadrul organizatiei 5Dimes, care este un gigant in industrie. VietBet este, de asemenea, o operatie sora. Deci stiti ca exista o multime de expertize care se ocupa de ceea ce au de oferit.

Aceasta este o interfata usor de utilizat, care va permite sa intrati si sa iesiti rapid. Nu, nu are toate clopotele si fluierele din lume, dar asta functioneaza destul de bine pentru jucator, deoarece functioneaza atat de fluid. Nu exista nicio caseta sau butoane care sa nu faca clicuri. Tot ce trebuie sa faceti este sa va conectati si va este tot in fata dvs. – cartea de sport, cazinoul, mini-blackjack-ul, actiunile cu pariuri de curse si loteria. Acesta este intr-adevar un brand cu servicii complete si veti avea o economie de miscare in timp ce va negociati drumul prin aceasta.

Dupa ce va aflati in interior, veti gasi unul dintre cele mai placute lucruri pe care le poate experimenta orice jucator sportiv. Se numeste „pariuri reduse de pariere”. Ce inseamna asta? Ei bine, inseamna ca veti avea optiunea de a pune mai putin suc decat de obicei la un joc. Veti cauta pur si simplu casuta de selectare „Redusa” si plecati! Amintiti-va, in mod traditional, veti acorda 1,10 USD atunci cand pariati un joc de fotbal. In cazul BetAnySports, puteti plati -105 sau mai putin, sau chiar sa luati un pret. In acest fel, poate functiona cu adevarat in avantajul tau.

Sa vorbim despre ce inseamna asta in pariuri directe. Pentru a ilustra, vom folosi un model consecvent de stabilire -105 si nu -110 (puteti obtine preturi chiar mai bune decat aceasta). Cand trebuie sa depasiti „11-10 – 10”, trebuie sa alegeti castigatorii cu o rata de 52,38% pentru a face egal, presupunand aceeasi pariere de fiecare data. Pe aceasta baza, la -105, nu trebuie decat sa castigi 51,22% din timp. Pe parcursul unui sezon, asta poate si va face diferenta.

Liniile live sunt disponibile chiar de pe pagina principala, iar soldul dvs. este vizibil in orice moment. Pariul minim este de $ 1, astfel incat sa puteti intra in actiune foarte usor. In mod literal, nu poti paria nimic. Puteti alege dintre fotbalul NFL si colegiu, NBA, baschetul universitar si international, Baseball Major League, NHL si alte evenimente internationale de hochei selectate, golf, tenis, box, arte martiale mixte, fotbal din toata lumea, NASCAR si alte forme de curse auto, rugby, reguli australiene de fotbal, volei, pariuri inedite si multe altele.

Si nu veti fi inselati cand vine vorba de pariurile mai „exotice”. Veti avea ocazia sa pariati discursuri, teasere, placere, roboti rotunzi, inversari, daca pariati, ruland daca pariati si multe altele. Puteti cumpara puncte si in aproape orice joc. Si cand incepi sa vorbesti despre futures si propuneri; bine, sa spunem ca sunt din belsug.

Este destul de usor sa finantezi un cont. Pentru depozite, puteti utiliza carduri de credit / debit majore, transferuri de bani de la persoana la persoana, cecuri si comenzi banesti, transferuri bancare, plus metodele electronice precum Click2Pay, Gold-Pay, Moneybookers, Neteller, InstaDebit si eWalletXpress. Cand doriti sa va scoateti banii, puteti folosi Gold-Pay, Moneybookers, Neteller, InstaDebit, primind totodata retrageri prin transferuri bancare, transferuri de la persoana la persoana si cecuri.

Situatia bonusului este generoasa. Ca parte a programului obisnuit, exista un joc gratuit de 50% in partea de sport a partii BetAnySports si exista diverse bonusuri de reincarcare care sunt disponibile pentru a face lucrurile mai atractive. Este, de asemenea, destul de greu sa invingi un cashback de 20% la pierderile de pariuri sportive care pot intra in vigoare de doua ori pe an, la anumite perioade; este posibil sa doriti sa intrebati despre acest lucru. Si naiba, cand ai „suc redus” este aproape ca un bonus in sine.

De asemenea, nu veti bate acest departament de servicii pentru clienti. Pot fi atinse in orice moment; fie sunati-le la 1-800-604-5922, ridicati reprezentantul de asistenta pe chat-ul live (pictograma este intotdeauna vizibila) sau trimiteti un e-mail la adresa de la customerservice@BetAnySports

Daca sunteti in cautarea unui magazin de pariuri agresiv, fara probleme in acelasi timp si cu multe moduri diferite de a va angaja in unele actiuni preferate, pur si simplu nu puteti face nimic mai bun decat acesta.

Știri relevante