Menu

Betcity o casa de pariuri pur balcanica

Betcity o casa de pariuri pur balcanica

Compania de pariuri Betcity este una dintre cele mai bune case de pariuri din Europa de Est. Bookie-ul are reputatia de dama. Este un operator foarte ambitios si vizeaza piata locala de jocuri. Pariorii din Europa de Vest, SUA si Asia nu stiu aproape nimic despre asta. Cartea de pariuri Betcity este o marca inregistrata a Fortuna LLC. Are sediul central in Rusia si este reglementat sub licenta locala.

Betcity promoveaza atat magazinele online, cat si magazinele de pariuri offline. Betcity acorda o mare atentie extinderii retelei de birouri offline. Magazinele terestre din Betcity sunt situate in multe orase importante din Rusia, Macedonia, Ucraina si Belarus. Numarul total de birouri de pariuri Betcity nu este cunoscut.

Dupa adoptarea legilor pentru restrictionarea jocurilor online in Rusia, Betcity s-a mutat in larg. Acum face parte din Betcity Network N.V., iar biroul principal este situat in Curacao. Putem spune ca sucursalele online si offline nu sunt legate legal.

Site-ul online Betcity nu se remarca printre alte resurse de joc cu designul, aspectul sau alte componente. Paleta de culori este formata din culori albastru si alb, fara detalii moderne. Unora le place o asemenea simplitate, altii prefera o dispunere mai actualizata. Acest operator nu ofera informatii despre telefoanele de contact, adresele si alte informatii care trebuie sa fie pe un site de pariuri. Un alt punct, care este alarmant pentru multi jucatori, este lipsa de informatii cu privire la respectarea oricarei licente.

Atunci cand vizitati site-ul oficial, jucatorii vor fi oferiti sa se inscrie. In mod traditional, site-ul ofera o selectie de sporturi diferite. Linia sport este amplasata in partea stanga a ecranului. In coltul superior al paginii de pornire exista fereastra de conectare si betslip. In centrul ecranului exista un centru de joc. Partea din dreapta a ecranului contine oferte cu privire la evenimentele de top din fotbal, baschet, hochei si Formula 1. In general, aspectul este prea simplu. Bookie nu poate atrage jucatori seriosi cu site-ul de moda veche.

Pariurile online Betcity au fost interzise de mai multe ori. De aceea, bookie si-a schimbat de cateva ori adresa electronica si a dezvoltat cateva oglinzi in cazul unor interdictii viitoare. Utilizatorii internationali pot juca in siguranta la Betcity. Diferitele interdictii sunt aplicabile numai jucatorilor rusi si rezidentilor din alte tari care interzic jocurile online.

Bookie ofera 20 de versiuni in limbi. Jucatorii inregistrati isi pot lasa feedback-ul. Nu uitati sa consultati Centrul de stiri. Acesta contine cele mai recente informatii cu privire la operatia Betcity. De exemplu, adaugarea de noi optiuni de plata sau modificarea limitelor de retragere. Daca doriti, puteti vedea informatii statistice. Betcity online ofera rezultate si scoruri in timp real la fiecare sport, care este oferit pe site-ul web.

Pariurile sportive online Betcity ofera 28 de tipuri de sport. De asemenea, acopera eSports, precum si evenimente politice si culturale. Accentul principal este pus pe competitiile de fotbal. Linia de joc este destul de impresionanta, iar punterul poate gasi orice piata pe care o place. Un numar mare de optiuni de pariere este oferit la hochei, handbal si fotbal american. Pariul online Betcity atrage atentia si asupra sporturilor de iarna. Schiul de fond, schiul de coborare si biatlonul sunt acoperite.

Toata lumea poate plasa pariuri pe sporturi exotice, cum ar fi cricket, sageti, lupte si baschet. Sectiunea in joc ofera majoritatea evenimentelor care formeaza linia pre-meci. Betcity ofera o oportunitate de a paria pe meciuri de top si marginal. Linia de joc este ceva mai restransa, cu toate acestea este si impresionanta.

Știri relevante