Menu

Betclic casa de pariuri ce poate intra la noi

Betclic casa de pariuri ce poate intra la noi

Betclic înfiinţat online în 2005 – este un lider de joc online creat de antreprenori francezi

Betclic aparţine Grupului Betclic Everest cu birouri în Londra, Bordeaux, Malta, Lisabona, Roma şi Stockholm. Site-ul internaţional www.betclic.com este condus de Mangas Gaming Malta Limited. Betclic este acceptat în mai multe limbi, inclusiv portugheză, franceza, italiana şi engleză. Asistenta clienţilor este disponibilă 24/7 prin e-mail sau chat live.

Betclic oferă următoarele produse: pariuri sportive, cazinou, cazinou live, poker, jocuri.

Betclic Sportsbook acoperă o selecţie excelentă de pariuri sportive şi cote live. Clienţii pot juca pe cote competitive şi pariuri live chiar până în minutul 90 de pe mobil. Casino Betclic oferă totul, de la blackjack live şi ruleta la cele mai noi maşini de slot şi poker video. * Verificaţi informaţiile despre mai multe produse.

Betclic este autorizat şi reglementat de Comisia pentru jocuri din Malta. Betclic.com din Marea Britanie este licenţiat şi reglementat de Comisia pentru jocuri de noroc. Site-ul web respecta în totalitate reglementările Comisiei de jocuri de noroc (Marea Britanie). De asemenea, Betclic obţine licenţe în următoarele ţări: Franta, Italia, Portugalia. * Căutare licenţe în mai multe ţări/jurisdicţii.

Betclic necesita o vârsta de +18 ani pentru a participa la activităţi de joc

Betclic recomanda oamenilor să joace responsabil. Jucătorii ar trebui să fie conştienţi de riscurile jocurilor de noroc online care pot crea dependenţă de jocuri de noroc. Exista grupuri de ajutor şi sprijin impotriva jocurilor de noroc. Vă recomandăm să vă verificaţi contul de jocuri înainte de a face prima depunere la o companie de jocuri. Citiţi întotdeauna termenii şi condiţiile şi regulile bonusului înainte de a accepta orice oferte bonus.

Betclic oferă sporturi precum box, cricket, reguli australiene, ciclism, Formula 1, baseball, fotbal american, golf, handbal, arte marţiale, hochei la patinoar, rugby union, snooker, tenis de masă, volei, darduri şi speciale. „Speciale” prezintă în prezent emisiunea TV „Game of Thrones” şi le permite jucătorilor de pariuri pe rezultatul emisiunii. Alte evenimente pot fi prezentate în această secţiune Betclic, astfel încât jucătorii sunt încurajaţi să o verifice în mod regulat.

Lista sporturilor de la Betclic este foarte impresionantă, mai ales în ceea ce priveşte varietatea. Exista mai mult decât doar cele mai frecvente sporturi. Dimpotrivă, ai parte de sporturi extraordinare care nu primesc nicio acoperire la alte rezervări. Acest lucru este uimitor! Acest plus, sunt peste 30.000 de pariuri pe zi. Betclic este un portal grozav atunci când vine vorba de diversitate şi acesta este motivul pentru care astăzi continua să fie preferat intre pariorii de pretutindeni.

Un alt lucru minunat de ştiut este faptul că compania are o aplicaţie nativă atât pentru iOS cât şi pentru Android, care poate fi descarcata direct de pe site. Pentru utilizatorii de Android, este un fişier APK care trebuie transferat de pe site pe dispozitivul lor mobil. Pentru utilizatorii Apple – accesaţi App Store sau iTunes sau urmaţi link-ul de pe site (exista o pictogramă a telefonului în partea de sus a ecranului care scrie „Mobile”). Aplicaţia mobila Betclic sport oferă acces la o mare cantitate de cote live şi pre-live, va permite să verificaţi istoricul pariurilor şi să navigaţi la evenimentele viitoare şi va permite să va înscrieţi la promoţii.

Știri relevante