Betclic casa de pariuri ce poate intra la noi

Betclic infiintat online in 2005 – este un lider de joc online creat de antreprenori francezi. Betclic apartine Grupului Betclic Everest cu birouri in Londra, Bordeaux, Malta, Lisabona, Roma si Stockholm. Site-ul international www.betclic.com este condus de Mangas Gaming Malta Limited. Betclic este acceptat in mai multe limbi, inclusiv portugheza, franceza, italiana si engleza. Asistenta clientilor este disponibila 24/7 prin e-mail sau chat live.

Betclic ofera urmatoarele produse: pariuri sportive, cazinou, cazinou live, poker, jocuri.

Betclic Sportsbook acopera o selectie excelenta de pariuri sportive si cote live. Clientii pot juca pe cote competitive si pariuri live chiar pâna in minutul 90 de pe mobil. Casino Betclic ofera totul, de la blackjack live si ruleta la cele mai noi masini de slot si poker video. * Verificati informatiile despre mai multe produse.

Betclic este autorizat si reglementat de Comisia pentru jocuri din Malta. Betclic.com din Marea Britanie este licentiat si reglementat de Comisia pentru jocuri de noroc. Site-ul web respecta in totalitate reglementarile Comisiei de jocuri de noroc (Marea Britanie). De asemenea, Betclic obtine licente in urmatoarele tari: Franta, Italia, Portugalia. * Cautare licente in mai multe tari / jurisdictii.

Betclic necesita o vârsta de +18 ani pentru a participa la activitati de joc. Betclic recomanda oamenilor sa joace responsabil. Jucatorii ar trebui sa fie constienti de riscurile jocurilor de noroc online care pot crea dependenta de jocuri de noroc. Exista grupuri de ajutor si sprijin impotriva jocurilor de noroc. Va recomandam sa va verificati contul de jocuri inainte de a face prima depunere la o companie de jocuri. Cititi intotdeauna termenii si conditiile si regulile bonusului inainte de a accepta orice oferte bonus.

Betclic ofera sporturi precum box, cricket, reguli australiene, ciclism, Formula 1, baseball, fotbal american, golf, handbal, arte martiale, hochei la patinoar, rugby union, snooker, tenis de masa, volei, darduri si speciale. „Speciale” prezinta in prezent emisiunea TV „Game of Thrones” si le permite jucatorilor de pariuri pe rezultatul emisiunii. Alte evenimente pot fi prezentate in aceasta sectiune Betclic, astfel incât jucatorii sunt incurajati sa o verifice in mod regulat.

Lista sporturilor de la Betclic este foarte impresionanta, mai ales in ceea ce priveste varietatea. Exista mai mult decât doar cele mai frecvente sporturi. Dimpotriva, ai parte de sporturi extraordinare care nu primesc nicio acoperire la alte rezervari. Acest lucru este uimitor! Acest plus, sunt peste 30.000 de pariuri pe zi. Betclic este un portal grozav atunci când vine vorba de diversitate si acesta este motivul pentru care astazi continua sa fie preferat intre pariorii de pretutindeni.

Un alt lucru minunat de stiut este faptul ca compania are o aplicatie nativa atât pentru iOS cât si pentru Android, care poate fi descarcata direct de pe site. Pentru utilizatorii de Android, este un fisier APK care trebuie transferat de pe site pe dispozitivul lor mobil. Pentru utilizatorii Apple – accesati App Store sau iTunes sau urmati link-ul de pe site (exista o pictograma a telefonului in partea de sus a ecranului care scrie „Mobile”). Aplicatia mobila Betclic sport ofera acces la o mare cantitate de cote live si pre-live, va permite sa verificati istoricul pariurilor si sa navigati la evenimentele viitoare si va permite sa va inscrieti la promotii.

Știri relevante