Menu

Betcombo de la Betano un pariu multiplu la mega cota

Betcombo este denumirea pe care Betano o foloseste pentru pariurile multiple pe acelasi eveniment sportiv. Cine are un cont de Betano poate observa diferenta fata de alte case de pariuri online care ofera aceasta functie si cea de aici. Pe Betano beneficiezi de aceasta functie inclusiv la mai multe ligi infierioare in functie de pietele de pariere disponibile.

Faptul ca poti folosii betcombo si pe ligi inferioare este un avantaj fata de alte case de pariuri unde poti folosii o functie similara doar la liga principala si uneori doar la partidele cele mai populare si pariate. Chiar daca la ligile inferioare ai parte de mai putine optiuni pe care sa le combini, este un mare avantaj fata de alte case de pariuri.

Nu stiu daca sa consideram un dezavantaj faptul ca numarul maxim de selectii pe betcombo este de 7 aici pe Betano, insa este suficient si credem ca puteti face combinatii extraodinare pe acelasi eveniment si sa ajungeti la cote decente si cu sanse reale de castig.

Pariorii care utilizeaza aplicatia de mobil de la Betano au o facilitate legata de acest pariu de tip betcombo, intrucat la fiecare meci au un buton prin care pot activa doar optiunile ce se pot combina la un singur eveniment si asa isi usureaza munca in privinta selectiilor pe care le pot adauga.

In privinta pietelor din care puteti face selectii pentru betcombo, acestea sunt destul de libere pe betano si puteti selecta pauza/final, marcartor, numar goluri chiar si scor corect insa sa fie concordat cu restul de conditii alese pe biletul betcombo.

Betcombo nu are disponibila optiunea de cashout inca de la inceput si poate fi jucat folosind doar mize din bani reali nu provenite din sume bonus.

Știri relevante