Menu

Betcris pe prima scena a pariurilor de 20 de ani

BetCris este pe scena de mai bine de 20 de ani si de atunci a perfectionat mediul de pariuri sportive online. Nu numai ca sunt un instrument util pentru pariorii sportivi profesionisti, dar ofera o performanta impresionanta si de inalta calitate tuturor jucatorilor lor. Solutia lor robusta de software ofera jucatorilor o interfata primitoare, prietenoasa si inovatoare, cu care sa-si joace jocul, in timp ce liniile lor de pariuri agresive si sansele teribile sigileaza acordul pentru o experienta optima de jocuri online de jocuri de noroc.

Oferta sportiva BetCris respecta un standard de excelenta pe care putine carti sportive online sunt capabile sa le atinga. Au surprins esenta dragostei si entuziasmului unui fan sportiv pentru joc si au recreat-o in mod expert in mediul lor fantastic si fara compromisuri virtuale. Jucatorii se pot bucura, de asemenea, de o versiune mobila a BetCris Pariuri sportive, precum si de rafinatul lor cazinou cu servicii complete, sala de poker si sala de bingo.

Inregistrare betcris bonus

Bonusul de inscriere la BetCris Pariuri sportive este o combinatie de recompense gratuite pentru joc si BetPoints. Jucatorii noi care depun 50 $ sau mai mult vor primi un bonus de 25% pana la 300 USD, cu o cerinta de rollover 4x pentru a fi eligibili pentru o plata. Nu numai ca primiti un boost de bankroll, dar primiti si un inceput de membru cu programul de fidelizare !! Acest bonus generos de bun venit este disponibil prin cerere prin chat live sau prin e-mail la cs@Betcris si trebuie solicitat in 24 de ore de la efectuarea primei depuneri.

Bonuri de realizare la oferta sports betcris

O alta combinatie interesanta de recompense de jocuri gratuite si BetPoints, BetCris Pariuri sportive ofera jucatorilor care isi reincarca contul cu un depozit de 50 $ sau mai mult, oferindu-le un bonus de 10% pana la 500 $ cu un rollover de 3x pentru a fi eligibili pentru plata si un bonus 100% BetPoints. pana la 5000 de puncte de pariuri gratuite. Un impuls senzational atat pentru bankroll-ul tau, cat si pentru loialitatea ta recompenseaza calitatea de membru. Ca si in cazul bonusului de inscriere, bonusurile de reluare trebuie solicitate prin chat live sau prin e-mail la cs@Betcris in termen de 24 de ore de la depunerea calificativa.

Program de fidelizare

Programul de loialitate de la BetCris Pariuri sportive este exceptional de robust. Este un program cu trei niveluri bazat pe acumularea BetPoints. Punctele pe care le castigati pot fi rascumparate pentru rambursari inapoi, bonusuri pentru jocuri gratuite, mile zburatoare frecvente, marfuri din magazinul BetCris, Carduri cadou, plati gratuite, loturi si inscrieri in turnee si servicii de handicap. Cu cat joci mai mult, cu atat castigi mai multe si mai multe recompense care iti ies in cale.

Linii de pariuri si tipuri de pariuri

Betcris ofera linii competitive de pariere pe toate evenimentele sportive majore, cu o gama larga de sporturi, dintre care sa includa NFL, NCAA, MLB, NHL, FIFA si alte ligi populare din intreaga lume. Liniile de pariuri pentru functia de pariuri live se actualizeaza in fiecare minut. Betcris ofera multe tipuri de pariere diferite, inclusiv linie de bani, parti, rezultat, totaluri, vorbe, recuzita, teasere, inversari, futuri si multe altele. Interfata faciliteaza selectarea unui tip de pariu la evenimentele oferite.

Optiuni de pariuri mobile

Betcris ofera oferta de sport si serviciul de jocuri electronice disponibile intr-o versiune mobila usor de utilizat. Versiunea mobila este identica cu platforma desktop, iar atunci cand pariati pe sport, optiunile de pariere sunt afisate bine. Versiunea mobila este usor de navigat, iar comutarea intre sport si jocuri este destul de usoara. Site-ul mobil este usor de utilizat si este oferit in 8 limbi diferite. Deoarece BetCris foloseste un design web receptiv, versiunea mobila arata excelent si este pe deplin functionala pe aproape orice dispozitiv care poate afisa internetul.

Pariuri live

BetCris ofera utilizatorilor sai pariuri in direct la evenimentele televizate difuzate in intreaga lume. Posesorii de cont pot paria pe evenimente profesionale in timpul jocului si nu doar la pauza sau in timpul reclamelor. Pariurile sunt clasificate si conturile jucatorilor sunt creditate in timp real. Pariurile live duc pariurile sportive la nivelul urmator si sunt disponibile pentru toti utilizatorii BetCris.

Alte optiuni de jocuri de noroc

Betcris ofera pariuri sportive si curse de cai, dar are si optiuni separate pentru jucatori, inclusiv pariuri live si e-sport. Liniile de pariuri sunt actualizate in fiecare minut la evenimentele live, iar pariurile sunt clasificate si creditate in timp real. Pagina de e-sport ofera o multime de e-sporturi diferite pe care detinatorii de cont pot paria. Sporturile electronice sunt configurate ca o carte de sport traditionala cu diferite meciuri pe care sa parieze si un bilet de pariuri in partea dreapta a paginii.

Știri relevante