Menu

Betdaq un alt exchange de mare valoare pentru traderi

Betdaq un alt exchange de mare valoare pentru traderi

Betdaq a fost fondata in 2000 de antreprenorul irlandez Dermot Desmond, cunoscut pentru legaturile sale cu Celtic FC. In 2013, Betdaq a fost achizitionat de Ladbrokes si a continuat sa devina parte a grupului mai larg LadbrokesCoral plc din noiembrie 2017. Betdaq este un schimb de pariuri, mai degraba decat un bookmaker online standard.

Prima impresie pe care o obtineti ca nou client la Betdaq este ca pagina principala este foarte clara, usor de citit si bine conceputa. Nu exista animatii distractive sau alte dezordine pe pagina, iar pietele proeminente si populare sunt amplasate in sectiunea din mijlocul paginii. Schema de culori este o nuanta linistita de violet, cu mult spatiu alb. In stanga, exista o lista de piete si sport. Puteti afisa o lista completa de sporturi facand clic pe fila „Sport” din partea stanga a paginii.

In partea dreapta a paginii de pornire, puteti gasi un link util la sectiunea cazinou a site-ului, cu cateva imagini in miniatura de la unele dintre jocurile de sloturi afisate. De asemenea, in partea dreapta a paginii de pornire sunt disponibile statistici utile pentru evenimente care au loc in acea zi. Este de incredere Betdaq? De la pagina de start cu gust si usor de utilizat, cu siguranta ati spune da, ca raspuns la aceasta intrebare.

Este un proces simplu pentru a gasi ceea ce cautati pe site-ul Betdaq. Toate sectiunile sunt etichetate in mod clar, iar pietele populare sunt afisate proeminent. Tabele din partea de sus a paginii de pornire simplifica procesul de navigare pe site. Cu siguranta, puteti considera Betdaq de incredere cand vine vorba de utilizarea site-ului lor web.

Primul pas in inregistrarea unui cont la Betdaq este sa faceti clic pe fila verde „Join Now”, care se afla in coltul din dreapta sus al paginii de pornire. Aceasta prezinta un formular de inregistrare de o pagina, care necesita sa completati detalii precum numele, adresa postala si adresa de e-mail. De asemenea, veti alege un nume de utilizator si o parola in aceasta etapa. Procesul este foarte simplu si nu necesita mult timp sau efort in numele tau.

Exista un bonus de bun venit pentru clientii noi la aceasta rezervare, desi nu este un pariu gratuit Betdaq. Deoarece Betdaq este un schimb de pariuri, percepe comisioane pentru toate castigurile, astfel incat sa obtina un profit. In calitate de client nou, puteti solicita toate comisioanele care se percep pe pariurile dvs. in prima luna a timpului dvs. la Betdaq inapoi. Suma maxima care poate fi solicitata pentru aceasta oferta este de 1000 GBP. Oferta este promovata folosind fotbal, intrucat oferta de returnare a numerarului este destinata legarii cu inceputul sezonului din Premier League.

Exista un cod promotional pe care trebuie sa il utilizati pentru a solicita bonusul. Acest cod este WC2018, ceea ce reflecta faptul ca oferta a fost deschisa in timpul Cupei Mondiale 2018 din Rusia. Clientii API sau RDT nu pot revendica aceasta oferta. Dupa ce ati solicitat oferta, la sfarsitul lunii, ar trebui sa primiti banii inapoi in termen de 72 de ore de la revendicare.

Exista o serie de alte oferte promotionale, atat pentru clientii noi si consacrati ai companiei. Ar trebui sa va amintiti intotdeauna ca Betdaq este un schimb de pariuri, deci modul in care functioneaza este usor diferit fata de rezervarile mai conventionale. Schimburile de pariuri permit clientilor sa efectueze pariuri „laice”, precum si pariuri „inapoi”, clientii practic mizand unul impotriva celuilalt.

Principalul bonus pentru clientii de la Betdaq este un spor de castig de 20% la pariurile de succes la un meci de fotbal nominalizat in fiecare saptamana. Oferta este promovata de fostul fotbalist international al Republicii Irlanda, Tony Cascarino. Trebuie sa utilizati codul bonus pentru a solicita bonusul, care va este platit ca un pariu suplimentar. Suma maxima a bonusului este de 20 GBP. 20% se aplica castigurilor nete, care nu includ valoarea mizei. Pariurile suplimentare pot fi utilizate doar pe pietele de fotbal. Daca nu utilizati pariurile suplimentare in termen de sapte zile de la primirea acestora, bonusul devine invalid.

Știri relevante