Menu

Betfair app o singura aplicatie comuna

Betfair app o singura aplicatie comuna

Platforma online de la Betfair a fost o revelatie pentru fanii de pariuri sportive din intreaga lume, care s-au imbogatit sa foloseasca atat functiile sale de schimb, cat si cartile de sport. Aplicatia mobila se concentreaza pe pariurile sportive din partea afacerii si are o buna parte din caracteristicile versiunii online. Punctele sale forte constau in gama completa de metode de plata, numeroase oferte de imbunatatire a preturilor mobile si interfata simpla. Dar, desigur, exista mult mai multe aplicatii pentru cartile sportive mobile Betfair decat aceasta. Acesta este motivul pentru care l-am pus la punct si l-am testat pana la limita pentru a vedea cum se compara pariurile mobile cu operatorul cu celelalte mari site-uri de pariuri din Marea Britanie.

Pariul folosind aplicatii mobile inseamna doar comoditate si suntem aici pentru a va ajuta. Pur si simplu scanati codul QR de mai sus si descarcati aplicatia, astfel incat sa puteti ajunge direct la pariurile sportive din aplicatia mobila Betfair. De acolo puteti sa va autentificati direct si sa pariati. Daca nu aveti deja un cont cu aceasta casa de pariuri, mergeti la recenzia noastra principala si urmati link-ul online pentru a va inscrie si a pune mana pe o oferta de bun venit deosebit de generoasa.

Aplicatia pentru pariuri sportive mobile Betfair este alta care reuseste sa aiba aproape toate caracteristicile si pietele de pariuri pe care omologul sau web trebuie sa le ofere. Cu siguranta arata si partea respectiva, mentinand aceeasi schema de culori si un aspect similar versiunii web. Lucrurile sunt putin diferite in ceea ce priveste aspectul dintre cele doua platforme, in mare parte datorita spatiului limitat de ecran disponibil pentru dispozitivele mobile si tabletele. Dar navigarea ramane fara probleme datorita in parte unei pagini de pornire bine amenajate. Pagina de pornire ofera link-uri catre cele mai populare piete sportive, o sectiune de fata, arena in joc, pariuri in trend si cursele de cai viitoare. Derularea in jos dezvaluie, de asemenea, actualele accesorii in joc pentru unele piete de sport populare. Pictograma de bilet de pariuri este oricand prezenta in partea dreapta sus, in timp ce exista un meniu plutitor pentru functii, cum ar fi cash out. In total, aceasta este o platforma bine gandita, care are aspectul de a se potrivi.

Versiunea iPad este deosebit de bine proiectata, infograficul meciului ocupand centrul complet al ecranului atunci cand este in joc pentru un anumit accesoriu. Desi functia in joc nu este cea mai buna aici, unele detalii cheie nefiind afisate suficient de proeminent, exista cateva functii excelente. De exemplu, statisticile de meci incredibil de aprofundate sunt pe deplin disponibile pentru cartea de sport a aplicatiei mobile Betfair, ceea ce ajuta la acordarea celor care folosesc aceasta aplicatie un avantaj fata de cei care nu sunt.

Știri relevante