Menu

Betfair are cel mai bun servici de relatii

Betfair are cel mai bun servici de relatii

Servicii clare si concise si excelente pentru clienti. Cu toate acestea, cateva sugestii sunt posibile sau nu

1. Configurati o recompensa pentru recomandarea clientilor noi care se inscriu folosind e-mailul dvs. ca referire adica 5 GBP / 10 GBP pari gratuit.

2. Adaugati Ligi pe pietele MEA, deoarece durerea trebuie sa se intoarca la casa de fotbal Exchange pentru a selecta o noua liga, mai ales daca nu se afla in lista de competitii de top, facand acest lucru le-ar permite clientilor sa acceseze ligile preferate de pe MIELE PIETE in ultima perioada. piata pe care au vizitat-o. Folosesc personal 10 ligi si consuma foarte mult timp, facand acest lucru BF poate analiza ligile preferate ale clientilor

3. Deoarece pastrez inregistrari, este nevoie de timp pentru a introduce cote care sa ajute la filtrarea foilor de calcul ale sistemului meu. Poate BF sa stabileasca ca sansele pentru fiecare piata pot fi descarcate la momentul vizualizarii in .csv sau excel sau chiar doar cotele pentru meciurile pentru fiecare liga pentru meciurile din acea zi (copierea si lipirea nu fac decat sa puna informatia vertical in excel. nu orizontal de-a lungul celulelor). Daca exista un mod de a face acest lucru, nu stiu despre asta, dar as dori sa fiu informat in acest fel daca exista.

Serviciu pentru clienti absolut scandalosi, incerc de cateva saptamani sa obtin un pariu de sportiv corect, nu pare sa existe nimeni in companie care sa inteleaga Regulile din jurul pariurilor Tricast, nu pariati cu SPORTSBOOK daca exista o eroare de decontare. Lunile de rezolvare, daca sunt deloc, iau legatura cu Peter Jackson pentru a vedea daca este constient de Shambles, aceasta companie a devenit Nu am intalnit niciodata mai multi oameni inepti implicati in serviciul clientilor in viata mea .. Incredibil si socant. Voi fi contactarea IBAS si ridicarea Problemei pe diverse platforme media.

Știri relevante