Menu

Betfair duce jocul de bingo la un alt nivel

Betfair duce jocul de bingo la un alt nivel

Betfair Bingo este un site de bingo bine organizat si masiv dintr-unul dintre cele mai importante carti sportive din Romania. Intotdeauna exista câteva sute pâna la mai mult de o mie de jucatori agatati in numeroasele sali de bingo. Programul are noi jocuri de bingo si jackpot cu bile 75, 80 si 90, ambalate una dupa alta. Recenzia noastra Betfair Bingo va ofera tot ce trebuie sa stiti.

In primul rând, bonusul de 25 de lire este impartit in 10 GBP pentru jocurile de slot bingo si in 15 GBP pentru bingo. Daca sunteti un fan hard bingo, s-ar putea sa va simtiti un pic dezamagiti de faptul ca nu puteti utiliza toate fondurile in valoare de 25 de lire sterline pentru bingo, dar cu toate acestea, cu siguranta, vremurile bune pot fi intâlnite cu jocurile secundare aici, care includ câteva sloturi destul de nebune. cum ar fi Amazon Wild, un slot de 100 de linii sau mereu atât de popular Rainbow Riches.
website

Termenii generali ai ofertei sunt in regula, am putea spune chiar bine. A cheltui doar 5 lire sterline pentru a obtine 25 de lire sterline este egal cu un bonus de 500%. Aceasta este mult mai generoasa decât media si este o modalitate excelenta de a incerca diferitele oferte fara a comite prea multi bani. Cerintele de pariere sunt, de asemenea, corecte.

Oferta este valabila doar 30 de zile de la aderarea la Betfair Bingo. In acea prima luna, trebuie sa indepliniti cerinta de joc de 5 GBP si sa utilizati fondurile bonus. Acest lucru este destul de usor si majoritatea jucatorilor nu vor avea probleme cu acest interval de timp, dar dorim doar sa adaugam memento-ul pentru a nu se intoarce si pentru a merge pur si simplu pentru el! Daca nu finalizati fondurile, acestea vor fi eliminate pur si simplu, si cu siguranta ar fi pacat sa pierdeti aceste jocuri gratuite. Bonusul va fi automat creditat in contul dvs. dupa ce ati jucat prin primii 5 GBP.

Știri relevante