Menu

Betfair Exchange un alt mod de pariere

Betfair Exchange un alt mod de pariere

Secţiunea Betfair Exchange pe sistemul bursier

Betfair Exchange acţionează în mod similar unei burse de valori. Betfair va permite să utilizaţi bursa lor pentru a se potrivi pariurilor cu alţi utilizatori. Aceştia sunt responsabili pentru asigurarea faptului că pariurile sunt corect stabilite. Aceasta înseamnă că nimeni nu trebuie să susţină că un pariu ar fi trebuit să câştige atunci când a pierdut sau invers.

Într-un fel, Betfair este un arbitru şi un serviciu de escrow care va deţine fonduri atâta timp cât este necesar.

Fără un schimb reglementat, există puţine opţiuni disponibile dacă doriţi să plasaţi un pariu pe piaţă deschisă. Acest lucru obligă oamenii să folosească un bookmaker, care, în mod tradiţional, oferă cote teribile.

Care sunt taxele percepute pe Betfair Exchange

În schimbul furnizării acestui serviciu, Betfair percepe o comisie pentru toate pariurile câştigătoare. Aceasta este, de obicei, 5%, însă pentru cei care pariază mai mult şi operatorii de succes, taxele pot varia.

Deşi comisionul poate părea un concept ciudat pentru oricine care este obişnuit să parieze cu o carte de sport, acesta este pur şi simplu modul în care Betfair Exchange reuşeşte să-şi menţină serviciul. Afacerea lor se bazează pe această comisie, fără ea nu ar exista schimburi. Totuşi nu e rău! La un schimb aproape întotdeauna obţineţi cote mai bune…
Birourile, pe de altă parte, oferă şanse teribile pentru a-şi asigura profitul indiferent de ce.

Betfair Exchange este, fără îndoială, cel mai bun schimb pentru comerţul sportiv în prezent. Mărimea pieţelor şi chiar gama de pieţe disponibile face ca Betfair Exchange să se situeze mult peste competitorii săi.

În mod esenţial, API-ul Betfair a permis să se integreze sute de instrumente ale unor terţe părţi – ceea ce face mai greu să concurezi. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că există tot felul de posibilităţi de tranzacţionare care pur şi simplu nu sunt disponibile pe alte burse. Concurenţii se joacă, dar cotă de piaţă pe care o deţine Betfair face ca viaţa să fie foarte dificilă.

 

Știri relevante