Menu

Betfair Exchange un alt mod de pariere

Betfair Exchange un alt mod de pariere

Betfair Exchange actioneaza in mod similar unei burse de valori. Betfair va permite sa utilizati bursa lor pentru a se potrivi pariurilor cu alti utilizatori. Acestia sunt responsabili pentru asigurarea faptului ca pariurile sunt corect stabilite. Aceasta inseamna ca nimeni nu trebuie sa sustina ca un pariu ar fi trebuit sa castige atunci cand a pierdut sau invers.

Intr-un fel, Betfair este un arbitru si un serviciu de escrow care va detine fonduri atata timp cat este necesar.

Fara un schimb reglementat, exista putine optiuni disponibile daca doriti sa plasati un pariu pe piata deschisa. Acest lucru obliga oamenii sa foloseasca un bookmaker, care, in mod traditional, ofera cote teribile.

In schimbul furnizarii acestui serviciu, Betfair percepe o comisie pentru toate pariurile castigatoare. Aceasta este, de obicei, 5%, insa pentru cei care pariaza mai mult si operatorii de succes, taxele pot varia.

Desi comisionul poate parea un concept ciudat pentru oricine care este obisnuit sa parieze cu o carte de sport, acesta este pur si simplu modul in care Betfair Exchange reuseste sa-si mentina serviciul. Afacerea lor se bazeaza pe aceasta comisie, fara ea nu ar exista schimburi. Totusi nu e rau! La un schimb aproape intotdeauna obtineti cote mai bune …
Birourile, pe de alta parte, ofera sanse teribile pentru a-si asigura profitul indiferent de ce.

Betfair Exchange este, fara indoiala, cel mai bun schimb pentru comertul sportiv in prezent. Marimea pietelor si chiar gama de piete disponibile face ca Betfair Exchange sa se situeze mult peste competitorii sai.

In mod esential, API-ul Betfair a permis sa se integreze sute de instrumente ale unor terte parti – ceea ce face mai greu sa concurezi. Acest lucru inseamna, de asemenea, ca exista tot felul de posibilitati de tranzactionare care pur si simplu nu sunt disponibile pe alte burse. Concurentii se joaca, dar cota de piata pe care o detine Betfair face ca viata sa fie foarte dificila.

Știri relevante