Menu

Betfair si Unibet fac legea pariurilor in Romania

Betfair si Unibet fac legea pariurilor in Romania

Betfair sporeste zilnic atat de multe preturi in cartea de sport cu cote fixe, incat au propriul cupon de graba a preturilor. Betfair sustine ca a grabit peste 5 milioane de pariuri pana acum castigand clientii in jur de 40 de milioane de lire sterline in plus.

Principiul este acelasi ca orice alta crestere a cotei, in fiecare zi, tot felul de preturi sunt grabite intr-o gama uriasa de sport. Diferenta este ca viteza de pret este determinata prin verificarea preturilor fata de cele de pe schimbul Betfair, daca exista o discrepanta mare, pretul dvs. poate fi grabit. Nu va faceti griji daca ati pariat inainte de graba, veti beneficia totusi de conditiile imbunatatite. Aceste pariuri sunt oferite pe o gama larga de sporturi si pot fi gasite inainte de eveniment si in joc. Pariurile Price Rush pot fi plasate doar ca single, dar se califica pentru functia Cash Out.

Betfair grabeste peste 10.000 de pariuri diferite in fiecare zi, astfel incat exista sanse mari in timp ca aceste imbunatatiri sa adauge o valoare buna. Castiguri in numerar, fara limite si chiar puteti incasa toate aceste pariuri daca este cazul. La fel ca in cazul lui Fortuna, merita sa aveti un cont pentru a vedea daca au o graba pe vreun pariu pe care doriti sa il plasati.

De asemenea, Betfair ruleaza oferte de cote imbunatatite pentru clientii noi in fiecare saptamana, acestea sunt specifice evenimentului, dar daca pariul castiga poate fi in general mai profitabil decat ofertele obisnuite de inscriere. Betfair va va oferi, de asemenea, miza inapoi ca freebet, daca pariul imbunatatit pierde. Aflati ce pariuri imbunatatite sunt disponibile pentru clientii noi de la Betfair pe pagina noastra de pornire.

Unibet nu este locul unde sa mergi pentru a obtine o crestere a cotei in cea de-a 3-a cursa de la Kempton marti sau pentru un joc de campionat vineri seara. Cu toate acestea, acestea sunt locul unde sa mergem pentru cresterea preturilor pe pietele directe inainte de evenimente mari. Daca pariati pe Cheltenham, castigatorii Ligii Campionilor, Wimbledon etc., ei vor opri aici mai intai.

In general, Unibet este foarte cinstit, mai degraba ar recompensa clientii prin imbunatatirea catorva dintre marile piete pe care toti le dorim o portiune mai degraba decat pariuri pe care majoritatea dintre noi nu le folosesc.

Cresterea preturilor curselor de cai este o alta caracteristica populara cu Unibet. Preturile tind sa fie crescute cu putin timp inainte de curse, cu siguranta merita sa urmariti miscarile preturilor pentru cursele mari. Puteti urmari cursele live si aici cu pachetul TV excelent al Unibet.

Știri relevante