Menu

Bethard pariuri sportive pentru cei indrazneti

Bethard pariuri sportive pentru cei indrazneti

Bethard este o casa de pariuri online relativ noua, care a atras atentia multor jucatori prin echipa lor cu icoana fotbalului suedez, Zlatan Ibrahimovic. Dar Bethard este de incredere pentru nevoile dvs. de pariuri sportive? Am creat propria noastra recenzie Bethard, care va pune evaluarile Bethard la microscop, astfel incat sa puteti vedea daca trebuie sa va inscrieti sau nu la serviciile de pariuri online. Asadar, cititi recenzia noastra de carti sportive Bethard si aflati mai multe despre acest nou site interesant de pariuri.

Revista noastra Bethard 2018 a constatat ca acesta este un brand relativ nou, care au sediul in Malta si sunt operate de compania mama Gormadan Solutions Ltd. In timp ce Bethard a fost inconjurator doar pentru un timp destul de scurt, acestea au facut deja o mare sclipire in scena de pariuri sportive. Acest lucru se poate observa prin aliantele cu vedete sportive de top, cum ar fi Zlatan Ibrahimovic, si listarea lor in EGR Operator Awards in 2017. Dar este Bethard de incredere pentru pariurile sportive din Marea Britanie? Revista noastra de la Bethard a constatat ca marca este autorizata si reglementata de Comisia de Jocuri de Noroc din Marea Britanie, plus ca au facut legaturi cu organisme respectabile precum BeGambleAware, care urmaresc sa va pastreze jocul in siguranta si responsabil. Si cu numeroase recenzii Bethard pozitive care evidentiaza oferta tentativa de bonus de bun venit pentru noii clienti, se pare ca ne putem astepta sa vedem mult mai mult acest brand interesant in viitor.

Recenzia noastra de carti sportive Bethard a descoperit ca acesta este un brand care a inceput foarte bine serviciul lor de pariuri online. Intreaga idee a site-ului web Bethard a fost bine conceputa si puteti face orice, de la adaugarea de fonduri in contul dvs. pana la efectuarea de pariuri in mod simplu. Deci Bethard este bun pentru nevoile dvs. de pariuri sportive? Am constatat ca bookie-ul are sanse pentru majoritatea sporturilor pe care le asteptati, desi nu puteti paria pe cursele de cai sau cursele de ogar aici. In ciuda acestui fapt, sansele lui Bethard pareau sa se potriveasca cu multele marci rivale, iar serviciul lor de pariuri live ne-a impresionat cu adevarat facilitatile sale de pe pietele rapide. Au fost, de asemenea, evaluari decente Bethard pentru furnizarea unei game largi de metode de plata si functii utile pentru clienti. Asadar, daca acest lucru vi se pare bine, asigurati-va ca cititi restul recenziei noastre detaliate despre Bethard si aflati ratingul nostru final Bethard.

Oferta de inscriere Bethard este o promotie interesanta care va poate rasplati cu pana la 50 de lire sterline in pariuri suplimentare. Cu toate acestea, marca nu va ofera acest bonus doar o singura data. Acest lucru se datoreaza faptului ca castigati doar 5 GBP in pariuri suplimentare de fiecare data cand pariati 100 GBP sau mai mult. Puteti face acest lucru de pana la zece ori pentru a solicita suma totala a bonusului de 50 GBP. De mentionat, de asemenea, ca aceasta oferta de bonusuri de bun venit este valabila doar pentru primele sapte zile de pariere dupa inscriere, deci ar trebui sa pariezi mult sport pentru a profita la maxim de aceasta promotie pentru clientii noi. Din fericire, nu exista alte conditii de pariere dupa ce ati depus prima depunere de calificare de 20 GBP sau mai mult. Se aplica termenii si conditiile, 18+.

Știri relevante