Menu

Bethard pariuri sportive pentru cei îndrăzneţi

Bethard pariuri sportive pentru cei indrazneti

Bethard este o casă de pariuri online relativ nouă

Care a atras atenţia multor jucători prin echipa lor cu icoana fotbalului suedez, Zlatan Ibrahimovic. Dar Bethard este de încredere pentru nevoile dvs. de pariuri sportive? Am creat propria noastră recenzie Bethard, care va pune evaluările Bethard la microscop, astfel încât să puteţi vedea dacă trebuie să va înscrieţi sau nu la serviciile de pariuri online. Aşadar, citiţi recenzia noastră de cărţi sportive Bethard şi aflaţi mai multe despre acest nou site interesant de pariuri.

Revista noastră Bethard 2018 a constatat că acesta este un brand relativ nou, care au sediul în Malta şi sunt operate de compania mama Gormadan Solutions Ltd. În timp ce Bethard a fost înconjurător doar pentru un timp destul de scurt, acestea au făcut deja o mare sclipire în scenă de pariuri sportive. Acest lucru se poate observa prin alianţele cu vedete sportive de top, cum ar fi Zlatan Ibrahimovic, şi listarea lor în EGR Operator Awards în 2017. Dar este Bethard de încredere pentru pariurile sportive din Marea Britanie? Revista noastră de la Bethard a constatat că marca este autorizată şi reglementată de Comisia de Jocuri de Noroc din Marea Britanie, plus că au făcut legături cu organisme respectabile precum BeGambleAware, care urmăresc să va păstreze jocul în siguranţă şi responsabil. Şi cu numeroase recenzii Bethard pozitive care evidenţiază oferta tentativa de bonus de bun venit pentru noii clienţi, se pare că ne putem aştepta să vedem mult mai mult acest brand interesant în viitor.

Recenzia noastră de cărţi sportive Bethard a descoperit că acesta este un brand care a început foarte bine serviciul lor de pariuri online. Întreaga idee a site-ului web Bethard a fost bine concepută şi puteţi face orice, de la adăugarea de fonduri în contul dvs. până la efectuarea de pariuri în mod simplu. Deci Bethard este bun pentru nevoile dvs. de pariuri sportive?

Bethard este bun pentru nevoile de joc ale pariorilor activi

Am constatat că bookie-ul are şanse pentru majoritatea sporturilor pe care le aşteptaţi, deşi nu puteţi paria pe cursele de cai sau cursele de ogar aici. În ciuda acestui fapt, şansele lui Bethard păreau să se potrivească cu multele mărci rivale, iar serviciul lor de pariuri live ne-a impresionat cu adevărat facilităţile sale de pe pieţele rapide. Au fost, de asemenea, evaluări decente Bethard pentru furnizarea unei game largi de metode de plată şi funcţii utile pentru clienţi. Aşadar, dacă acest lucru vi se pare bine, asiguraţi-vă că citiţi restul recenziei noastre detaliate despre Bethard şi aflaţi ratingul nostru final Bethard.

Oferta de înscriere Bethard este o promoţie interesantă care va poate răsplăti cu până la 50 de lire sterline în pariuri suplimentare. Cu toate acestea, marca nu va oferă acest bonus doar o singură dată. Acest lucru se datorează faptului că câştigaţi doar 5 GBP în pariuri suplimentare de fiecare dată când pariaţi 100 GBP sau mai mult. Puteţi face acest lucru de până la zece ori pentru a solicita suma totală a bonusului de 50 GBP. De menţionat, de asemenea, ca această oferta de bonusuri de bun venit este valabilă doar pentru primele şapte zile de pariere după înscriere, deci ar trebui să pariezi mult sport pentru a profita la maxim de această promoţie pentru clienţii noi. Din fericire, nu există alte condiţii de pariere după ce aţi depus prima depunere de calificare de 20 GBP sau mai mult. Se aplică termenii şi condiţiile, 18+.

Știri relevante