Menu

Betjoe o casă de pariuri cu cryptomonede

Betjoe o casa de pariuri cu cryptomonede

BetJOE este un nou cazinou care permite jucătorilor să parieze Bitcoin.

Precum şi monedă tradiţională pe sute de jocuri populare. De asemenea, au o divizie de pariuri sportive, aşa că va fi uşor să faci trecerea la acest tip de activitate de jocuri de noroc. Aceştia au înscris serviciile a zeci de dezvoltatori de software, astfel încât nu este lipsit de jocuri originale pentru a explora aici. BetJOE are sediul central în Bulgaria şi acceptă jucători din întreaga lume, în timp ce rulează pe o licenţă emisă la Curaçao.

Jucătorii noi sunt eligibili pentru bonusul de bun venit BetJOE, care variază de la 100 USD la maximum 5000 $. Există o diferenţă mare între cei doi potenţiali freebies şi totul se reduce la cât de mulţi bani jucătorii se simt confortabil să depună. Operatorul se va potrivi cu primul depozit, cu condiţia ca jucătorii să investească sumă minimă şi să utilizeze codul promoţional JOE5000. Reţineţi ca există un alt bonus pentru pariurile sportive şi aceste două sticle nu se exclud reciproc.

Eligibilitatea pentru bonusul de bun venit la cazinou vine şi cu anumite responsabilităţi

Cum ar fi îndeplinirea cerinţelor de pariere. Fondurile bonus trebuie jucate de 12 ori, ceea ce poate fi o provocare pentru cei care solicită bonusul de top. Jucătorii vor avea suma creditată în conturile lor imediat după efectuarea depozitului, astfel încât jocul prin cereri poate fi satisfăcut prompt. Asistenţa clienţilor este disponibilă pentru a oferi asistenţa celor care doresc să afle mai multe despre termenii şi starea acestei oferte.

Jocurile de cazino BetJOE se pot simţi un pic copleşitoare pentru cei care se poticnesc cu colecţia lor completă. Există mii de titluri acolo şi asta este consecinţa faptului ca lucrează cu atât de mulţi dezvoltatori de software prestigioşi. SoftSwiss, NetENT, Microgaming, Ezugi, Habanero, Amatic şi Betsoft, Belatra şi multe altele au dat mâna cu cazinoul pentru a oferi cele mai bune jocuri. Mobil prietenos şi disponibil în versiunea demo şi pot fi bucuraţi în mişcare pentru o comoditate sporită.

BetJOE are şi pariuri sportive în ofertă

Unul dintre cele mai populare produse de jocuri de noroc aici, pe lângă jocurile de cazino este pariurile sportive. Datorită contului unificat, jucătorii pot face o tranziţie rapidă de la un gen la celălalt şi pot folosi aceleaşi fonduri pentru a juca. Trebuie să fie foarte atenţi, deoarece cerinţele de pariere ale diferitelor bonusuri s-ar putea suprapune şi uneori promoţiile se exclud reciproc. Atât pentru jocurile de cazino, cât şi pentru sport, pariurile live reprezintă un ingredient important în reţeta succesului.

Vorbind despre jocuri live dealer, merită menţionat faptul ca cazinoul live BetJOE este complet dezvoltat. Blackjack, ruletă, baccarat şi alte jocuri populare de masa pot fi găsite aici şi jucate exclusiv pe bani reali. Între timp, poker-uri video, sloturi şi alte jocuri mişto sunt oferite şi pe bani de joc, astfel încât jucătorii nu au nicio problemă să se familiarizeze cu mecanică jocului. Cărţi de zgârieturi, keno, bingo, jocuri arcade şi jocuri de câştig instant reprezintă o mică minoritate a titlurilor disponibile.

Utilizarea dispozitivelor bazate pe iOS şi Android este posibilă şi încurajată la acest cazinou pentru toate jocurile disponibile. Nu există bonusuri speciale pentru cei care aleg să joace în mişcare, dar smartphone-urile şi tabletele sunt perfecte pentru a rula marea majoritate a jocurilor disponibile.

Știri relevante