Menu

Betphoenix o casa de pariuri in top la americani

Betphoenix o casa de pariuri in top la americani

Site-ul BetPhoenix foloseste o schema de culori albastru, in principal, cuplata cu accente de rosu si alb, ceea ce face usor ochii si placut estetic pentru indicatorii. Dispune de un aspect usor de navigat cu fiecare sectiune, cum ar fi sectiunile de sport, cazinou si cursa cu un meniu derulant pentru alte optiuni.

Cu toate acestea, pentru sectiunea de pariuri sportive, nu toate sporturile disponibile pe site sunt afisate in meniul derulant. Prezinta doar cele mai populare jocuri, restul fiind accesibil cand faceti clic pe sectiunea de carte sportiva. Puteti vedea restul sporturilor pe partea stanga a site-ului.

Parcurgand in jos, jucatorii pot vedea o sectiune despre cum sa parieze pe anumite evenimente sportive si despre bonusurile si promotiile pe care le ofera in prezent.

In general, aspectul site-ului lor web ofera un aspect curat si organizat, cu o interfata rezonabil de usor de navigat, permitand puntorilor sa acceseze sporturile preferate sau cazinourile virtuale si live usor si fara probleme.

Pariurile sportive sunt oferta principala a BetPhoenix. Cu toate acestea, din moment ce se ocupa mai mult de pietele americane si canadiene, sectiunea de carti sportive BetPhoenix este dominata de cele mai populare sporturi de pe pietele de mai sus, cum ar fi fotbalul american, hocheiul, baschetul etc.

Optiuni de pariere

Intrucat BetPhoenix se concentreaza in principal pe sportul din America de Nord, datorita faptului ca este piata principala a acestora, puteti gasi cele mai populare sporturi din SUA, cum ar fi fotbalul american (atat NHL, cat si colegiul), baseball-ul, baschetul (NBA si NCAA) si hocheiul ( NHL).

Au chiar piete de pariuri pentru politica, rugby, darts si snooker. Desi se concentreaza in primul rand pe sporturile care sunt populare pe pietele lor americane si canadiene, acestea acopera in continuare o gama destul de impresionanta de piete pentru celelalte sporturi disponibile pe site-ul lor.

Despre cote

Spre deosebire de alte rezervari, BetPhoenix ofera in prezent doar formatul american pentru cote. Acest lucru se datoreaza in principal faptului ca principalele lor piete sunt pietele americane si canadiene.

Sansele pe care le ofera nu sunt exact atat de mari, desi nici ele nu sunt scazute. Sansele lor sunt in jurul standardului pentru industrie, iar gama lor poate fi extinsa in continuare. Cu toate acestea, au toate pietele la care te poti astepta de la o carte de sport.

Daca sunteti un client nou, atunci sunt vesti excelente pentru dvs. BetPhoenix are in prezent un bonus de bun venit de 150% joc gratuit de pana la maximum 3000 USD pentru jucatorii noi. Pentru a beneficia de aceasta oferta de inscriere profitabila, tot ce trebuie sa faceti este sa faceti o depunere minima de 200 USD si sa o rascumparati cu codul promotional BP150 BetPhoenix. Este atat de usor!

In afara de acestea, exista cativa termeni si conditii de care trebuie sa tineti cont atunci cand beneficiati de noua oferta de clienti. Verificati-le mai jos:

Aceasta este valabila doar pentru prima depunere facuta de clienti noi. Acest bonus poate fi solicitat o singura data pe persoana, cont, gospodarie, adresa de e-mail, numar de telefon, cont de plata si adresa IP.

 Acest bonus este doar pentru clientii noi; clientii existenti sunt exclusi din aceasta promotie. Bonusul primit trebuie utilizat in termen de 90 de zile. Bonusurile care nu sunt utilizate in intervalul de timp specificat vor expira.

Oferta vine intr-o cerinta de 16x cifra de afaceri care trebuie indeplinita in 14 zile. Acest bonus de bun venit nu este valabil pentru utilizarea cu alte promosuri, oferte, vanzari si / sau reduceri de la BetPhoenix.

BetPhoenix ofera pariuri live la evenimentele lor sportive, permitandu-va sa plasati pariurile in timp ce un joc este in desfasurare. Disponibilitatea unei optiuni de pariere live face si mai profitabil pentru jucatorii de pretutindeni, deoarece acest lucru le permite sa ia parte la actiune asa cum se intampla. Exista cateva reguli generale, punerii trebuie sa ia nota de cand participa la pariuri live la BetPhoenix. Acestea sunt urmatoarele:

Reguli de pariuri live

Liniile live sunt doar pentru jocuri finalizate; orice eveniment scurtat din orice motiv va fi considerat „Fara actiune”.

Toate liniile oferite sunt la discretia linemakerului si nu este garantata nicio linie in niciun moment al jocului.

Managementul BetPhoenix isi rezerva dreptul de a anula orice pariu sau pariat plasat pe o linie de eroare evidenta.

Toate scorurile si detaliile jocului afisate pe site sunt doar pentru referinta. Prin urmare, acestea nu garanteaza exactitatea completa. Orice intarziere in joc si alti factori depasesc controlul lor si nu au un impact asupra clasificarii jocului.

BetPhoenix va recomanda sa pariati doar pe evenimente pentru care aveti alte surse de informatii. Toate pariurile live trebuie facute online pe site-ul lor web.

Știri relevante