Menu

Betradar un furnizor de sloturi mai putin obisnuit

Betradar un furnizor de sloturi mai putin obisnuit

Betradar, un brand condus de Sportradar, este unul dintre jucatorii de top din scena pariurilor sportive. Fiind un brand de top iGaming, compania furnizeaza date si informatii legate de pariuri sportive zeci de clienti. Acesta ofera clientilor sai informatii despre date in direct, statistici, solutii de cote si chiar servicii de detectare a fraudei. Desi compania se afla in primul rand in nisa iGaming, ea colaboreaza cu clienti diferiti din sectoare, inclusiv federatii sportive, companii mass-media si chiar agentii guvernamentale.

Linia sa de produse este una dintre cele mai bune de pe piata. Pe langa serviciile de date si cote live, Betradar ofera, de asemenea, instrumente de stimulare a pariurilor, solutii inovatoare de jocuri si servicii de streaming live. Mai mult, Betradar gazduieste si solutii de pariuri e-sport, acum o optiune populara pentru a juca online.

Pentru a oferi cea mai buna acoperire sportiva si pariuri sportive, Betradar urmareste o lunga lista de evenimente sportive din intreaga lume. In ceea ce priveste sportul si ligile, aceasta companie acopera Soccer International, Soccer National, Fotbal, Baseball, Fotbal American, Bandy, Baschet, Volei, Box, Darts si Ciclism, printre altele. Pe scurt, Betradar inseamna afaceri atunci cand vine vorba de acoperirea pariurilor sportive si furnizarea de date catre clientii sai.

Ca parte a angajamentului sau de a oferi acoperire sportiva premium, Betradar lucreaza cu o serie de parteneri. De exemplu, se leaga cu organizatiile nationale si internationale din sport. Pana in prezent, aceasta numara Federatia de Fotbal din Australia, Premier League din Ucraina, Asociatia Profesionala de Squash si Professional Darts Corporation, printre altele, ca parteneri. Pe langa parteneriatul sau cu ligile si organizatiile de top, Betradar detine si licente esentiale care ii permit sa functioneze cu incredere. Cu toate acestea, in prezent, mentine licente pentru a rula de la Comisia de jocuri de noroc si alte teritorii unde opereaza precum Romania.

Betradar nu este doar o companie bazata pe date. De asemenea, ofera mai multe solutii de jocuri cele mai bune pentru industria iGaming. Compania este cea mai cunoscuta pentru solutii de jocuri pentru sporturi si competitii majore. Acesta ajuta operatorii si casele de pariuri sa vina cu o solutie de pariuri sportive care permite jucatorilor sa parieze pentru multe sporturi. Desi portofoliul sau nu este cel mai mare de pe piata, acesta acopera un numar mare de jocuri care pot coplesi chiar si pasionatii. Pe langa serviciul de pariuri sportive traditionale, Betradar ofera si pariuri sportive. Pariurile de sport online accepta in prezent DOTA 2, StarCraft, League of Legends si Call of Duty. In aceasta recenzie, ne concentram pe solutiile de jocuri de la acest furnizor.

Știri relevante