Menu

BetRegal pariaza ca un adevarat rege la pariuri

BetRegal pariaza ca un adevarat rege la pariuri

Acest operator are o prezenta puternica in Europa si in America de Sud, dar serveste punterilor la scara globala. Firma este axata pe furnizarea de valoare clientilor sai. Este un partener de marca alba al EveryMatrix Ltd care este autorizat de Comisia de Jocuri de Noroc din Regatul Unit pentru a accepta pariurile de la clientii din Marea Britanie.

Cele 27 de sporturi pe care poti paria cu aceasta carte sunt; Fotbal, Curse de cai, Tenis, Baschet, Hochei pe gheata, Volei, AFL, Fotbal american, Atletism, Badminton, Baseball, Cricket, Schi fond, Ciclism, Darts, Sporturi electronice, Lupte, Fotbal gaelic, Golf, Handbal, Curse auto , Pesapallo, Rugby League, Rugby Union, Snooker, Speciale, Surf.

Pariurile de fotbal BetRegal acopera peste cincizeci de natiuni si exista, de obicei, peste 30.000 de evenimente pentru a paria in fiecare zi. Toate ligile europene de top cum ar fi La Liga si Premier League sunt acolo si puteti paria, de asemenea, pe competitii obscure, cum ar fi Indonezia League 2. Exista, de asemenea, fotbal international si fotbal continental, plus prietenii. Un meci tipic de fotbal de nivel superior are peste 80 de piete, in timp ce ligile mai putin cunoscute au doar o mâna de moduri de a paria pe joc.

Când selectati o competitie, veti vedea meciurile in formatul listei, ordonate in functie de ora de pornire si cu preturile cotelor de potrivire in mod implicit. Puteti face clic pe fiecare accesoriu individual pentru a vedea toate pietele. In mod alternativ, exista un meniu derulant pentru a aplica numeroase piete pe o gama de jocuri, ceea ce va permite, in esenta, sa va creati cupoane de fotbal.

Curse de cai BetRegal sunt limitate la intâlnirile din Marea Britanie si Irlanda, dar veti putea paria pe cursele Jumps, Flat si All-Weather, pe tot parcursul anului. Nu exista ante post sau curse internationale. Aceasta casa de pariuri nu intra in profunzime aici, cu minimul de oferta. Exista preturi cu cote fixe pentru câstig si in fiecare sens, dar nu exista piete suplimentare.

In general, sansele BetRegal sunt rezonabile si nu este greu sa gasesti o selectie de valoare aici si acolo. In mare parte, veti paria in concordanta cu media industriei, dar meciurile mari de fotbal televizate pot prezenta cote favorabile.

Pariubet ii invata membrilor sai cum pot câstiga bani din ofertele de pariuri, iar ghidurile sale explica cum pot transforma ofertele de case de pariuri in profituri reale in numerar.

In timp ce aspectul site-ului de pariuri este similar cu alte case de pariuri, schema de culori pur si negru si auriu ii confera un sentiment unic. Este usor sa gasesti drumul si functia de cautare din stânga sus face ca sa fie un doddle pentru a-ti gasi pariurile. Sporturile sunt populate in stânga si vor afisa pietele in centrul ecranului atunci când faceti clic. Pariul betslip se afla in pozitia familiara din dreapta sus, deasupra optiunilor pentru a schimba formatul si fusul orar.

Când v-ati conectat, veti vedea numele dvs. in bara antetului. Daca faceti clic pe aceasta, va va duce in zona Contului meu unde puteti vizualiza profilul dvs., istoricul tranzactiilor, bonusurile active, puteti schimba e-mailul, parola si puteti seta controale pentru jocuri de noroc. Alaturi de numele dvs. este un buton de echilibru care va afiseaza fondurile curente, iar butonul bancar va permite sa selectati tipurile de plata si sa efectuati depuneri / retrageri. Exista butoane pentru istoricul pariurilor si asistenta pentru clienti sub betslip.

BetRegal acopera pariuri live Fotbal, tenis, baschet, hochei pe gheata, volei, handbal, snooker si o mâna de alte sporturi. Veti constata ca fotbalul tinde sa aiba cele mai multe piete in joc, cu numarul de modalitati de a paria live in functie de sport si profilul evenimentului. Pe lânga sansele in continua schimbare, veti beneficia de o vizualizare in 2D a pitch-ului pentru a va ajuta sa luati decizii cu privire la fotbal. Alte sporturi au anumite statistici pentru a va ajuta pariurile.

Site-ul mobil BetRegal se incarca foarte rapid si va ofera acces complet la aceleasi evenimente si piete disponibile pentru utilizatorii desktop. Acesta detecteaza automat dispozitivul si se afiseaza in functie de dimensiunile ecranului smartphone-ului si tabletei. Este extrem de usor de utilizat si navigarea este un doddle. In momentul scrierii, nu exista aplicatii pentru Android, iOS sau Windows.

Știri relevante