Menu

Betsars un nume cunoscut sub alta forma

Betsars un nume cunoscut sub alta forma

Daca ultima parte a numelui casei de pariuri va aminteste de ceva, atunci sunteti corect. Betstars face parte din Stars Group, care detine celebrul PokerStars si a fost infiintata in 2016. Sunt licentiate atat in ​​Isle of Man, cat si in Malta, in timp ce detin licente locale in Italia, Franta, Australia si Romania. Platforma de pariuri sportive este dezvoltata in casa, iar site-ul este foarte usor de navigat, in special pentru cei care joaca de multa vreme in Pokerstars.

Oferta de pariuri sportive este extrem de mare, deoarece jucatorii pot plasa pariurile pe 36 de sporturi diferite si pe fiecare liga majora si minora. Fanii fotbalului vor fi foarte bucurosi sa stie ca la fiecare meci pot fi peste 100 de piete, multe pariuri speciale si directe. Mai mult, jucatorii vor gasi un numar mare de selectii de pariuri la sporturile din SUA.

Sectiunea de pariuri live este atractiva, jucatorii pot gasi o multitudine de optiuni de pariere si o sectiune excelenta de statistici, care ii va ajuta sa plaseze pariurile preferate. Exista o imagine de ansamblu disponibila, dar facand clic pe un meci, jucatorii vor gasi tone de piete (piete de timp, totaluri si altele), iar optiunea Spin si Bet este disponibila. De asemenea, este oferit un serviciu de incasare.

Platile sunt procesate rapid si printr-un numar mare de metode, in timp ce depunerile si retragerile sunt gratuite. Membrii Betstars pot plasa, de asemenea, pariurile pe e-sport, poker, cazinou si cazinou live.

Motive pro:

Gama mare de 36 de sporturi
Pariuri speciale
Incasa
Sectiune atractiva de pariuri live
Site-ul prietenos
Promotii interesante
Aplicatii desktop si mobile
Limite enorme la retrageri

Motive contra

Multe restrictii din tara
Lipsa handicapurilor asiatice
Fara chat live
Absenta transmisiei in direct
Cote medii

Știri relevante