Betsson oricand ai timp de pariat

Betsson este unul dintre gigantii din industria pariurilor si a jocurilor online, cu atat mai mult in cel al jocurilor de noroc. Cu toate acestea, nu putem nega prezenta sa pe piata pariurilor. Cartea de sport Betsson nu este la fel de buna ca omologul sau din cazinou, dar are cateva trucuri pana la maneca. Vom incerca sa mergem cat mai detaliat posibil in analiza noastra Betsson si sa va aducem caracteristicile si defectele sale mai aproape de dvs. Daca exista fani de curse de cai printre dvs., puteti sari direct la sectiunea de pariuri similare, deoarece nu veti gasi cote de curse de cai la Betsson.

Pe hartie, oferta de inscriere a cartii de sport Betsson este destul de delicioasa, dar, odata ce aruncati o privire asupra conditiilor bonus, acesta ajunge sa fie mediocru. Nu multe site-uri de pariuri ofera pana la 75 € in pariuri bonus. Majoritatea caselor de pariuri ofera pana la 30 de lire sterline pentru clientii noi. Cu toate acestea, aceasta oferta de bonus NU este disponibila pentru clientii din Marea Britanie. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care NU recomandam Betsson clientilor din Marea Britanie. Toti ceilalti pot avansa pentru noul bonus pentru meciul cu clientii!

Dupa ce v-ati inscris la Betsson, veti fi directionat catre pagina de start la alegere – carte sportiva, cazinou, cazinou live sau poker, iar la prima vedere, pagina principala pare curata cu un design putin mai deosebit decat acesta dintre concurentii sai, cu o culoare portocalie stralucitoare care ii strabate.

Cu o privire mai atenta, curatenia site-ului poate fi pusa intr-o oarecare masura la o multime de spatii albe pe care nu le-au folosit cu adevarat, in special pe partea dreapta a site-ului, dar presupunem ca aceasta este pentru a asigura ca pariul alunecarea se vede cu usurinta de aici.

Este usor sa gasesti sportul, evenimentul, echipa, liga sau turneul pe care vrei sa pariezi, datorita unei bari de navigare bune din stanga site-ului care evidentiaza imediat „ligile populare” – asta include lucruri precum Cupa Mondiala . Dupa aceea, este o lista simpla cu toate sporturile disponibile.

Din punct de vedere sportiv, exista 27 dintre care sa alegeti, de la fotbal la tenis si de la golf la sporturi, precum si un accent deosebit pe sporturile din SUA – in special NBA, NHL si NFL. In mod surprinzator, nu exista nici un produs de curse pentru cai pe dispozitivele desktop, care este un sport de punting imens in intreaga Europa, asa ca le lipseste un truc acolo, ceea ce face dificila compararea acestora.

Exista si alte argumente pro si contra cu produsul de pariere – acestea au incasari, ceea ce este o caracteristica excelenta daca doriti sa aveti o flexibilitate putin mai mare fata de pariurile dvs. si sa scoateti profitul din timp. Deci, ar trebui sa fie aplaudati pentru acest lucru.

De asemenea, au o bara de cautare interesanta in partea de sus a paginii, care va permite sa tastati in orice sport, echipa sau liga si va afisa toate paginile relevante ale pietei – facand usor gasirea pariurilor pe care doriti sa le plasati.

In mod incredibil, acestea au cote disponibile doar in format zecimal atunci cand se joaca pe computere – au doar cote fractionare pe site-ul mobil, ceea ce este o alegere ciudata cu sinceritate. Limba de pe site-ul web este configurata foarte mult pentru stilul de pariere mai european – acumulatorii sunt numiti „combinatii”, in timp ce alte optiuni multiple se numesc pariuri „Sistem” – deci trebuie sa intelegeti asta inainte de a face pariurile.

In general, este o platforma solida, care ofera o multime de piete si este suficient de simpla pentru a va miza cu usurinta, atat timp cat puteti trece cu vederea problemele mici.

Știri relevante