Menu

Betstar este acum disponibil si in Romania

Betstar este acum disponibil si in Romania

BetStars a fost lansat de PokerStars in 2016 ca noua sa oferta de pariuri sportive. Majoritatea recenziilor BetStars arata ca este o companie inovatoare si proaspata, cu produse speciale care o deosebesc de concurenta. Compania isi propune sa aduca aceeasi pasiune pentru poker la pariurile sportive pentru a oferi un brand pentru adevaratii fani sportivi. Acesta ofera mai mult de 25 de sporturi, precum si eSports si poker, cu oferte si promotii exclusive, precum bonusul BetStars pentru a atrage si pastra jucatorii.

Deci, desi BetStars este un nou venit, pariorii se pot astepta la lucruri deosebite si functii noi, deoarece face parte dintr-un astfel de brand global de renume.

BetStars ofera pariuri in mai mult de 25 de sporturi, inclusiv fotbal, curse de cai, tenis, golf si darts, precum si mai multe sporturi de specialitate, cum ar fi tenis de masa, futsal, baseball si hochei pe gheata. Fotbalul si cursele de cai sunt foarte prezentate in joc, disponibile pentru sporturile de top, inclusiv toate ligile importante de fotbal si actiunile de tenis in direct din intreaga lume. Site-ul ofera acces la jocuri de poker si cazino la PokerStars, in timp ce clientii PokerStars se pot autentifica la BetStars folosind acelasi cont.

Punctul de vânzare unic al BetStars este functia Spin & Bet, unde puteti inmulti sansele de pâna la 10 ori. Pur si simplu alegeti pariul, plasati miza si faceti clic pe Spin & Bet pentru unul dintre cele cinci multipli – 1x, 1.5x, 2x, 5x sau 10x – cu 10% din miza in jackpot-ul imbunatatit. Ne place acest lucru, deoarece va ofera o sansa buna de a va bucura de cote imbunatatite, indiferent daca sunteti intepenit in legatura cu sportul dvs. – sau doar norocos.

Recenzia noastra BetStars arata ca noul venit are sisteme de securitate in vigoare, promotii interesante, o gama buna de sport si acces la PokerStars.

Știri relevante