Menu

Betstar este acum disponibil şi în România

Betstar este acum disponibil si in Romania

PokerStars promotorul celor de la Betstars

BetStars a fost lansat de PokerStars în 2016 ca noua sa oferta de pariuri sportive. Majoritatea recenziilor BetStars arata că este o companie inovatoare şi proaspătă, cu produse speciale care o deosebesc de concurenţă. Compania îşi propune să aducă aceeaşi pasiune pentru poker la pariurile sportive pentru a oferi un brand pentru adevăraţii fani sportivi. Acesta oferă mai mult de 25 de sporturi, precum şi eSports şi poker, cu oferte şi promoţii exclusive, precum bonusul BetStars pentru a atrage şi păstra jucătorii.

Deci, deşi BetStars este un nou venit, pariorii se pot aştepta la lucruri deosebite şi funcţii noi, deoarece face parte dintr-un astfel de brand global de renume.

BetStars oferă pariuri în mai mult de 25 de sporturi

Inclusiv fotbal, curse de cai, tenis, golf şi darts, precum şi mai multe sporturi de specialitate, cum ar fi tenis de masă, futsal, baseball şi hochei pe gheaţă. Fotbalul şi cursele de cai sunt foarte prezentate în joc, disponibile pentru sporturile de top, inclusiv toate ligile importante de fotbal şi acţiunile de tenis în direct din întreaga lume. Site-ul oferă acces la jocuri de poker şi cazino la PokerStars, în timp ce clienţii PokerStars se pot autentifica la BetStars folosind acelaşi cont.

Punctul de vânzare unic al BetStars este funcţia Spin & Bet, unde puteţi înmulţi şansele de până la 10 ori. Pur şi simplu alegeţi pariul, plasaţi miza şi faceţi clic pe Spin & Bet pentru unul dintre cele cinci multipli – 1x, 1.5x, 2x, 5x sau 10x – cu 10% din miză în jackpot-ul îmbunătăţit. Ne place acest lucru, deoarece vă oferă o şansă bună de a vă bucura de cote îmbunătăţite, indiferent dacă sunteţi înţepenit în legătură cu sportul dvs. – sau doar norocos.

Recenzia noastră BetStars arată că noul venit are sisteme de securitate în vigoare, promoţii interesante, o gamă bună de sport şi acces la PokerStars.

Știri relevante