Betstars iti ofera 3 motive sa pariezi bonus dublu

Betstars este o casa de pariuri online mai putin cunoscuta de jucatorii de pariuri. Un motiv ar fi ca Betstars nu are o politica de promovare asa agresiva precum alte case de pariuri, dar la mai multe capitole este cu mult peste alte case de pariuri care apar in prima linie de la promovare.

Majoritatea pariorilor au innebunit acum dupa acel bonus de castig care se ofera de la un anume numar de selectii pe talonul de pariere. Mai toate casele de pariuri online au inceput sa transfere si acest beneficiu care se regasea doar la agentiile tereste. Iar fiecare casa a stabilit propria schema de bonusare. Betstars a ales o varianta mai accelerata de a oferi procent bonus la castig si asa cu doar 18 selectii pe bilet aveti un total de 100% castig suplimentar. Acest lucru este fantastic stiind ca sunt case de pariuri care abia de la 20 de selectii in sus ofera acest bonus dublu la castig.

Betstars insa fata de alte case unde cota minima este de 1.25 pentru ca selectiile sa se incadreze la bonus dublu, are acest criteriu la o cota minima de 1.50. Chiar daca este o cota putin mai dificila, castigul este mult mai mare decat la un bonus dublu cu 20 de selectii la o cota de doar 1.25.

Totusi trebuie sa tineti cont ca si Betstars aplica aproximativ aceleasi reguli la aceste bilete acumulator cu bonus de pana la 100%, adica jucarea lui la sistem, anuleaza in totalitate procentul bonus la castig chiar daca indepliniti conditia de cota.

Daca sunteti un parior cu experienta repetati odata biletul si la sistem pentru a prinde un castig daca nu iese la intreg tot biletul de tip bonus dublu care il ofera cu doar 18 evenimente casa de pariuri online Betstars.

Știri relevante