Menu

Betstars ofera un pariu gratuit in fiecare zi de vineri

Betstars ofera un pariu gratuit in fiecare zi de vineri

Ziua de vineri este tot timpul speciala pe Betstars. Practic este o zi ce va pregateste de finalul de saptamana. Betstars s-a gandit ca jucatorii care efectueaza o depunere in fiecare zi de vineri sa primeasca un free bet cadou imediat ce depunerea a fost efectuata.

Betstars recomanda citirea de fiecare data a regulamentului de bonusuri cand primiti un asemenea free bet. Este posibil ca unele din aceste facilitati pe cont sa aibe un mod diferit de folosire fata de free bet-urile obisnuite. Poate unele sunt disponibile doar la casino, sau altele exclusiv pe sport fie pre-meci sau exclusiv pentru live.

Betstars ofera de cele mai multe ori freebet pentru sport si cu conditie de rulaj destul de usor de indeplinit. Cota sa fie minim de 1.50, iar rularea bonusului de tip freebet sa se faca doar o singura data.

Cand doriti sa primiti acest freebet de vineri trebuie sa stiti din promotia de pe pagina Betstars ca este unul special. Aveti de facut doua lucruri pentru a-l primii. Mai intai sa depuneti si sa pariati o suma de 1o euro sau echivalentul monedei in care ati deschis contul. Apoi va trebuii sa mergeti la sectiunea creare pariu si sa solicitati un pariu special pe care sa va lase sa plasati cei 5 euro primiti ca freebet.

Cei 5 euro freebet vor fi acceptati pe aceste pariuri speciale care nu sunt altceva decat acele pariuri de timp combo care se pot pune la alte case de pariuri, dar ca pe Betstars au aceasta denumire. Ele sunt aici ca un fel de solicitare de cote pentru un eveniment cum au alte case de pariuri online.

Știri relevante