Menu

Betvictor cel mai bun bonus initial

Betvictor cel mai bun bonus initial

Cand va alaturati BetVictor si faceti primul pariu in valoare de 5 GBP, veti primi bonusuri in valoare de 30 de lire pentru a juca. Pentru a va califica, alegeti oferta bonus si efectuati prima depunere. Retineti ca depozitele efectuate cu NETeller, PaySafe sau Skrill (Moneybookers) nu sunt eligibile pentru bonusul BetVictor. Puneti pariu calificat de 5 GBP sau mai mult la cote de seara (2,00) sau mai mari. Dupa ce ati plasat acest pariu, contul dvs. va fi creditat cu pariurile bonus. Bonusul sportiv este impartit in 2 pariuri gratuite de 10 GBP. In plus, primiti 10 GBP pentru minunatul cazinou al BetVictor. Ne place aceasta oferta, deoarece va ofera sansa de a incerca diferite aspecte ale site-ului, iar castigurile sunt platite imediat in contul dvs. Bonusul de 10 GBP la casa trebuie sa fie redus peste 40x si utilizat in 7 zile.

Conditiile de bonus sunt putin complicate, asa ca asigurati-va ca consultati revizuirea site-ului BetVictor pentru o reducere a tuturor termenilor si va recomandam, de asemenea, sa fiti la curent cu cele mai bune oferte de pariuri gratuite.

Daca aveti intrebari, departamentul de servicii pentru clienti va poate ajuta. Pentru clientii de limba engleza, nu exista nicio problema cu BetVictor. Mergeti catre portiunea „contactati-ne” a site-ului web situat in partea de jos a browserului. Puteti alege sa solicitati o apelare inapoi si un reprezentant va va suna numarul de telefon la ora specificata. De asemenea, puteti pune o intrebare prin adresa de asistenta prin e-mail: help@betvictor.com. Ar trebui sa primiti un raspuns rapid cu un raspuns detaliat.

BetVictor are o optiune de chat live care va permite sa solicitati orice reprezentant. Aceasta este o caracteristica excelenta pentru a pune intrebari rapide si usoare. Un reprezentant prietenos veti primi si veti raspunde la fata locului. Este posibil sa ajungeti la un membru al echipei de asistenta pentru clienti intre orele 10-12-12. Pentru noi, asta este tot ce este necesar de la o casa de pariuri pentru a arata ca sunt acolo pentru clientii lor atunci cand avem nevoie de ei.

Produsul de pariuri furnizat de BetVictor este foarte clar orientat catre tipuri de sport populare in Europa, cum ar fi fotbalul, hocheiul pe gheata, tenisul si baschetul. Acestea, in ceea ce priveste sportul cu cifra de afaceri mare, sunt oferite sub meniul „Top Sport”, ca o consecinta logica, oferta de pariuri pentru aceste tipuri de sport este extinsa, fotbalul fiind liderul absolut. larga, cu un numar de ligi de fotbal disponibile. Aici este posibil sa plasati o serie de pariuri speciale pe multe ligi de divizie inferioara, precum si pe cele mai populare.

Oferta de pariuri sportive oferita de BetVictor este mult mai mare decat cea mentionata mai sus. De asemenea, este posibil sa pariati pe sporturi americane precum fotbalul american si baseball-ul, precum si sporturile traditionale britanice, cum ar fi cricket, sageti, golf, Rugby League si Rugby Union. Produsul de pariuri de la BetVictor este completat cu tipuri de sport populare in Europa, cum ar fi ca handbal si volei, precum si cateva sporturi de nisa, precum Football Football sau Aussie Rules.

Știri relevante