Menu

Betvictor cel mai bun bonus initial

Betvictor cel mai bun bonus initial

Când vă alăturaţi BetVictor şi faceţi primul pariu în valoare de 5 GBP

Veţi primi bonusuri în valoare de 30 de lire pentru a juca. Pentru a vă califica, alegeţi oferta bonus şi efectuaţi prima depunere. Reţineţi că depozitele efectuate cu NETeller, PaySafe sau Skrill (Moneybookers) nu sunt eligibile pentru bonusul BetVictor. Puneţi pariu calificat de 5 GBP sau mai mult la cote de seara (2,00) sau mai mari. După ce aţi plasat acest pariu, contul dvs. va fi creditat cu pariurile bonus. Bonusul sportiv este împărţit în 2 pariuri gratuite de 10 GBP. În plus, primiti 10 GBP pentru minunatul cazinou al BetVictor. Ne place această ofertă, deoarece va oferă şansa de a încerca diferite aspecte ale site-ului, iar câştigurile sunt plătite imediat în contul dvs. Bonusul de 10 GBP la casa trebuie să fie redus peste 40x şi utilizat în 7 zile.

Condiţiile de bonus sunt puţin complicate, aşa ca asiguraţi-vă ca consultaţi revizuirea site-ului BetVictor pentru o reducere a tuturor termenilor şi va recomandăm, de asemenea, să fiţi la curent cu cele mai bune oferte de pariuri gratuite.

Dacă aveţi întrebări, departamentul de servicii pentru clienţi va poate ajuta. Pentru clienţii de limba engleză, nu există nicio problemă cu BetVictor. Mergeţi către porţiunea „contactaţi-ne” a site-ului web situat în partea de jos a browserului. Puteţi alege să solicitaţi o apelare înapoi şi un reprezentant va va suna numărul de telefon la ora specificată. De asemenea, puteţi pune o întrebare prin adresa de asistenţă prin e-mail: help@betvictor.com. Ar trebui să primiti un răspuns rapid cu un răspuns detaliat.

BetVictor are o opţiune de chat live care va permite să solicitaţi orice reprezentant

Această este o caracteristică excelentă pentru a pune întrebări rapide şi uşoare. Un reprezentant prietenos veţi primi şi veţi răspunde la faţa locului. Este posibil să ajungeţi la un membru al echipei de asistenţă pentru clienţi între orele 10-12-12. Pentru noi, asta este tot ce este necesar de la o casa de pariuri pentru a arăta ca sunt acolo pentru clienţii lor atunci când avem nevoie de ei.

Produsul de pariuri furnizat de BetVictor este foarte clar orientat către tipuri de sport populare în Europa, cum ar fi fotbalul, hocheiul pe gheaţă, tenisul şi baschetul. Acestea, în ceea ce priveşte sportul cu cifra de afaceri mare, sunt oferite sub meniul „Top Sport”, ca o consecinţă logică, oferta de pariuri pentru aceste tipuri de sport este extinsă, fotbalul fiind liderul absolut. Largă, cu un număr de ligi de fotbal disponibile. Aici este posibil să plasaţi o serie de pariuri speciale pe multe ligi de divizie inferioară, precum şi pe cele mai populare.

Oferta de pariuri sportive oferită de BetVictor este mult mai mare decât cea menţionată mai sus. De asemenea, este posibil să pariaţi pe sporturi americane precum fotbalul american şi baseball-ul, precum şi sporturile tradiţionale britanice, cum ar fi cricket, săgeţi, golf, Rugby League şi Rugby Union. Produsul de pariuri de la BetVictor este completat cu tipuri de sport populare în Europa, cum ar fi ca handbal şi volei, precum şi câteva sporturi de nişă, precum Football Football sau Aussie Rules.

Știri relevante