Beverly Hills 90210 iata si eroii de seriale la sloturi

Beverly Hills 90210 iata si eroii de seriale la sloturi

Copiii anilor 70 si 80 vor recunoaste instantaneu tema acestui joc de sloturi distractiv de la iSoftBet. Beverly Hills 90210 a functionat pe tot parcursul anilor 1990, concentrandu-se pe viata si iubirile unui grup de copii bogati care traiesc intr-unul dintre cele mai exclusiviste cartiere din America. Gemenii Brandon si Brenda s-au mutat impreuna cu parintii lor la Beverly Hills, unde au format rapid noi prietenii si s-au adaptat stilului de viata din California. Fanii spectacolului original sau al reboot-ului sau 90210 din 2008, le va placea sa vada vechile favorite in timp ce se bucura de ceea ce este un joc distractiv si antrenant. Cu un aspect standard cu cinci role si trei simboluri, Beverly Hills 90210 este destul de usor de ridicat. Simbolurile jocului sunt, probabil, in mod surprinzator, principalii membri ai distributiei. Asteptati sa-i vedeti pe Brandon, Steve, Kelly si David, printre altii. Simbolurile ramase sunt in principal carti de joc, cu cateva simboluri speciale aruncate.

Butoanele de pariere sunt usor diferite de cele mai multe sloturi, dar este simplu sa incepeti. Veti vedea ca aveti la dispozitie cinci pariuri diferite in partea de jos a ecranului de joc, care sunt numerotate de la unu la cinci. In partea dreapta jos a ecranului se afla butonul pentru dimensiunea pariului. Faceti clic pe aceasta pentru a derula diferitele dimensiuni de monede disponibile. Veti observa ca, in timp ce faceti acest lucru, se modifica totalul pariurilor de la unu la cinci.

Exista un impresionant 243 de linii de plata in acest joc, iar liniile de plata sunt fixe; prin urmare, pariurile de la unu la cinci dicteaza cate monede veti paria mai degraba decat cate linii veti juca. Pentru a simplifica lucrurile, probabil ca veti dori sa utilizati pariul unu cand incepeti sa jucati, pana cand veti vedea daca va place jocul si doriti sa cresteti putin lucrurile.

Jocul are atat simboluri salbatice, cat si simboluri scatter. Natura salbatica este o masina sport rosie stralucitoare si inlocuieste toate celelalte simboluri, in afara de dispersie. Dispersia este logo-ul Beverly Hills 90210. Trei sau mai multe dintre acestea pe role va ofera atat un premiu in numerar, cat si un numar generos de rotiri gratuite! Daca aterizati trei imprastieri, veti primi de cinci ori pariul total si opt rotiri gratuite. Cu toate acestea, debarca cinci si vei fi recompensat cu un pariu incredibil de 30 de ori si 25 de rotiri gratuite!

Dupa cum ti-ai putea imagina, potentialul de a castiga cativa plati uriase in timpul sesiunilor de rotiri gratuite este substantial. Cand declanseaza rotirile gratuite, veti avea optiunea de a alege rotirile gratuite ale fetelor sau rotirile gratuite ale baietilor, ambele avand cateva caracteristici speciale deosebite. In jocul pentru fete, pana la cinci simboluri de joc vor deveni salbatice pe masura ce invartiti, in timp ce pana la trei role pot deveni salbatice pentru o rotire in jocul baietilor. De ce sa nu le incercati pe amandoua pentru a vedea pe care le preferati?

Beverly Hills 90210 de iSoftbet este disponibil atat in ​​versiunea desktop, cat si in versiunea mobila, ceea ce inseamna ca puteti juca pe orice dispozitiv mobil si tableta, pe langa computer sau laptop.

Știri relevante