Menu

Bilete la pariuri cu mai multe asigurari pe ele

Exista multe oferte de asigurare ACCA, in acest articol va explicam diferenta dintre ofertele ACCA, cum sa plasati un pariu de asigurare ACCA si cativa termeni obisnuiti de cautat. Asigurarea acumulatorilor este o modalitate excelenta de a adauga valoare pariurilor dvs. si de a impune cote mai mult in favoarea dumneavoastra. Daca pariati pe acumulatori in mod regulat, ar fi o prostie sa nu folositi aceste oferte.

Termeni si conditii Intotdeauna asigurati-va ca intelegeti termenii cu orice oferta de pariuri. Rezervarile la sfarsitul zilei sunt pe cale de a castiga bani si exista foarte rar sentimente daca iti lipsesti oferta, fara sa citesti corect T&C. Iata cativa termeni obisnuiti, pentru mai multe detalii, cititi ghidul nostru de pariuri acumulator.

Numarul de picioare – De obicei, este vorba de patru sau cinci selectii pentru a solicita oferta. Acest lucru este in general mai mic pentru ambele echipe sa inscrie.

Cote minime – cotele minime, daca este cazul, tind sa fie scazute (de obicei, 3 sau 4/1), acest lucru este usor de obtinut pe un acumulator atat timp cat nu alegeti toate favoritele masive. Unele oferte precum 10Bet‘s necesita un anumit numar de selectii care sa depaseasca un anumit prag de cote.

Pariuri nule – Daca un meci sau o selectie este clasificat ca nul, atunci de obicei, aceasta inseamna ca este exclusa din acumulator si, prin urmare, din oferta. Acest lucru este important daca oferta se spune pentru un acumulator de 5+ si ai doar 5 selectii, deoarece acest lucru inseamna ca nu ti-ai primi asigurarea daca vreunul din celelalte 4 ar pierde.

Sporturi si piete – Multe oferte de returnare a banilor sunt limitate la o anumita piata, cum ar fi jocurile din Premier League, etc. Asigurati-va ca alegeti selectii calificate.

Rambursare – Unele rambursari sunt oferite ca pariuri gratuite, altele ca numerar si altele ca cash promo. Pariurile gratuite trebuie sa fie utilizate intr-o singura data, banii pot fi folositi oricum doriti, iar cash-ul promotional nu poate fi retras, dar poate fi impartit si pariat pe mai multe pariuri.

Știri relevante