Menu

Biletele cu selectii ambele marcheaza usor de castigat

Cu cat stim cu totii mai multe selectii aveti intr-un ACCA, cu atat sunt mai multe sanse de suparare, cu atat marja este mai mare pentru rezervare. Ambele echipe care vor inscrie acumulatorul vor oferi adesea un pret similar cu un numar mai mic de selectii, ceea ce inseamna ca exista mai putine jocuri in care poate aparea o suparare.

Multe rezervari care asigura asigurarea acca, inclusiv William Hill si BetVictor (inventatorul mai multor asigurari) iti vor oferi pachetul inapoi, daca te lasa cu 4 sau 5+ multipli adaugand valoare suplimentara acestor pariuri.

Cupoanele AMBELE ECHIPE MARCHEAZA sunt de asemenea foarte populare, iar una dintre cele mai bune versiuni este bonusul Obiective Galore al Betfred. Cuponul acopera majoritatea fotbalului englez, european si mondial si permite unui punter sa aleaga cat mai multe selectii pe care le doresc pentru ca ambele echipe sa poata inscrie.

Cuponul cu goluri sigure va garanta cote pe baza numarului de selectii corecte. Aceasta variaza de la aproximativ 3/1 pentru 3 corect pana la aproximativ 5000/1 sau mai mult pentru 15 corecte (poate varia in functie de potrivirile din cupon), a se vedea ecranul de mai jos pentru un exemplu.

Alte rezervari ofera cupoane garantate cupoane AMBELE ECHIPE MARCHEAZA, dar Betfred este de departe preferatul nostru. De asemenea, Betfred a adaugat variatii la cuponul de goluri care induce AMBELE ECHIPE MARCHEAZA si rezultatul meciului, goluri in prima repriza, goluri in a doua repriza, goluri fara egal si joc bonus.

Este foarte obisnuit ca casele de pariuri sa creasca pretul si cota sporita la pariurile AMBELE ECHIPE MARCHEAZA. Acest lucru este comun cu Betano, Unibet, Betfair si altii.

Ofertele de imbunatatire a cotei sunt destul de des oferite in combinatie cu o anumita echipa pentru a castiga. Totusi, cea mai comuna oferta se aplica pariurilor multiple AMBELE ECHIPE MARCHEAZA si acestea includ ambele echipe pentru a obtine banii acumulatorilor inapoi, daca un picior va permite sa gasiti pe pagina noastra de asigurare ACCA.

La fel ca majoritatea lucrurilor de a paria nu exista modalitati sigure de castig. Ceea ce obtineti cu cele doua echipe pentru a marca linia este un tip de pariu care, in general, ofera o valoare buna in comparatie cu unele alte linii, iar acest lucru in timp poate aduce adesea valoare pariurilor dvs. si a castigurilor ulterioare.

Știri relevante