Menu

Biletul mozzart se verifica cel mai usor

Pariorii sportivi din Romania si fanii fotbalului isi pierd rabdarea cu razboiul continuu al guvernului lor cu operatori de pariuri autorizati local.

In acest sfarsit de saptamana, un numar tot mai mare de pariori sportivi din Romania si fani ai fotbalului au propus o varietate de forme extravagante de protest fata de inchiderea operatorilor, condusa de guvern, de anularea sponsorizarilor SportPesa din Premier League din Romania si a doua dintre cele mai populare echipe ale sale.

MOZZARTBET VERIFICARE BILET continua sa insiste ca operatorii ale caror licente de joc si canale de procesare a platilor au fost suspendate datoreaza guvernului sute de milioane de dolari in taxe. Operatorii au mers in instanta pentru a incerca sa forteze MOZZARTBET VERIFICARE BILET sa-si anuleze ordinele de suspendare, dar instanta nu va da un verdict pana la 19 septembrie. Intre timp, SportPesa a fost nevoita sa puna peste 450 de angajati locali in concediu platit, in timp ce se straduieste sa echilibreze cartile sale.

Iar pariorii kenieni ridica acum iadul sfant, dupa ce cativa case de pariuri au permis inca sa efectueze operatiuni – inclusiv Odibets, Betlion si Betika – s-au ingrijit de cerintele MOZZARTBET VERIFICARE BILET si au inceput sa impuna noul impozit de 20% pe castigurile clientilor, care acum se aplica nu numai la castiguri efective, dar si miza pariurilor.

Pariorii din Romania s-ar putea gasi curand si mai mult din buzunar, intrucat guvernul incearca sa impuna un nou impozit de 10% pe cifra de afaceri, sa castige sau sa piarda. Propunerea a fost facuta in declaratia bugetara pentru anul 2019, in mod evident, ca mijloc de reducere a „efectelor sociale negative” ale pariurilor.

In mod previzibil, pariorii au inceput sa caute site-uri de pariuri autorizate la nivel international care (a) folosesc PayPal pentru a procesa tranzactiile si (b) nu solicita o cincime din fiecare pari, privand astfel MOZZARTBET VERIFICARE BILET de orice impozit pe pariuri.

Au existat cateva semne ca MOZZARTBET VERIFICARE BILET resimte presiunea publica, intrucat a anuntat saptamana trecuta ca a reinnoit licenta Mozzart Bet, una dintre cele 27 de firme ale caror licente au fost suspendate la 1 iulie.

Știri relevante