Bingo blitz este cel mai polular joc de bingo din lume

Alatura-te Blitzy & Candace Nelson la Blitzy’s Bakery! Blitzy a trecut la urmatoarea sa aventura culinara! Blitzy a fermecat-o chiar pe Regina Cupcakes, Candace Nelson, cu cupcake-ul sau castigator la celebrul sau spectacol de coacere de renume mondial. Acum si-au unit fortele pentru a deschide Blitzy’s Bakery! Jucati jocuri de bingo in orice camera pentru a colecta ingrediente si a va pregati drumul catre victorii delicioase. Fiecare patiserie pe care o coaceti va aduce recompense dulci!

Primiti GRATUIT monede de jocuri de bingo si CREDITE ZILNICE! Conectati-va in fiecare zi pentru a va oferi bunatatile gratuite de bingo live – ce va fi astazi? Mergeti in cautari epice pentru chiar mai multe credite gratuite pentru jocuri de bingo! Completati misiuni minunate in fiecare oras de vacanta bingo pentru bonusuri suplimentare in timp ce jucati! Alatura-te unui turneu epic gratuit de bingo! Transformati acele numere norocoase in victorii IMOBILICE ZILNICE la bingo!

Exista multe jocuri de bingo, dar putini au farmecul Bingo Blitz. Bingo Blitz este un joc de bingo de mare viteza, cu o poveste la fel de distractiva. In ea sunteti recrutati pentru a-l ajuta pe Blitzy, un detectiv de soarece care vaneaza fara incetare un talhar mascat. Fiecare runda aduce o serie noua de indicii, aceste indicii va conduc din oras in oras. In acest joc, vanatoarea de soareci este pe deplin. Pentru obiectul furat recuperat, sunteti rasplatit frumos cu monede si jocuri suplimentare. Explorati calatoria mea de lupta impotriva criminalitatii in timp ce jucam Bingo Blitz pentru prima data.

Am jucat cu furie, castigand locul 4. Mi-am imbunatatit incet jocul, castigand locul 2 de doua ori la rand. Am ajuns curand in turul doi. Aici Blitzy a fugit sa-l alunge pe talhar si ne-a lasat sa jucam o alta runda si sa descoperim mai multe indicii. Nu l-am dezamagit. Am castigat locul 2 si am recuperat vaza furata!

Dupa aceasta victorie, talharul a fugit in diferite orase. Am jucat o runda suplimentara si am castigat locul 2. Acest lucru mi-a permis sa recuperez coroana de ureche de pisica pierduta.

In asteptarea incarcarii jocului, aveti acces la un joc bonus distractiv. Puteti avea o maimuta care scutura un copac pentru a va oferi monede gratuite! Dupa ce am jucat cateva runde, am ajuns in cele din urma la al doilea nivel 2! Pentru a comemora aceasta victorie am deblocat New York-ul.

Ulterior a aparut un anunt care ofera 150 de credite, 32 de alimentare si alerta DAUB 24 de ore pentru 4,99 USD. Am trecut, faceam prea bine ca sa vand acum … In timp ce asteptam incarcarea New York-ului, am primit un alt joc bonus. De data aceasta am avut o alunita care arunca in aer un tunel pentru monede gratuite. Mi-a placut sa arunc in aer tunelul cu alunita, era cel mai bun joc bonus!

Știri relevante