Blood Suckers vampiri sau lilieci insa castig sa fie

Blood Suckers vampiri sau lilieci insa castig sa fie

In cazul apocalipsei de zombi, NetEnt va gasi cu siguranta cateva variante pentru slotul Blood Suckers, care este un slot video cu tematica groaznica, RTP. Slotul are o multime de muzica infioratoare si fete infricosatoare pentru a aduce vibratiile de Halloween si juca. Cu toate acestea, slotul este puternic chiar si dincolo de fatada sa de groaza si ofera o multime de rotiri gratuite si jocuri bonus pentru a mentine pariorii legati.

Blood Suckers Slot este cu siguranta un clasic si veti avea senzatia de ambianta traditionala a sloturilor NetEnt incorporata adanc in el. Slotul a fost jucat de mii de partiali doar in Marea Britanie. Este, de asemenea, destul de popular in alte paradisuri de jocuri de noroc, cum ar fi Suedia si Germania. Este una dintre primele versiuni din categoria horror si este foarte preferata pentru procentele sale mari de plata. Popularitatea sa uriasa a dus la lansarea unei continuare, Blood Suckers 2, care are cateva caracteristici noi si o grafica imbunatatita. Cu toate acestea, Blood Suckers Slot ramane un suflet inima pentru multi jucatori de pariuri, care au castigat mii mizand sume casual.

Placa de slot a Blood Suckers Slot este o continuare a stilului traditional NetEnt. Acesta contine placa clasica de linie de plata NetEnt de pe slotul in sine, unde puteti verifica toate cele 40 de combinatii castigatoare. Algoritmii sunt interesanti si ne amintesc de sloturi precum Space Wars (NetEnt), Three Musketeers (Red Tiger Gaming), Cat Queen (Playtech) si Forbidden Throne (Microgaming). In comparatie cu alte sloturi NetEnt de ultima generatie, precum Gonzo’s Quest si Jack and the Beanstalk, grafica din Blood Suckers Slot este extrem de simpla. Slotul se remarca prin platile sale frecvente si jocurile secundare interesante.

Bonus Game of Blood Suckers 2 este un tezaur de monede. In jocul bonus, puteti castiga pana la 1000 de monede. Jocul bonus este declansat cu aparitia a minimum 3 simboluri bonus, de la stanga la dreapta, in oricare dintre cele 25 de linii de plata. Se acorda un singur joc bonus pentru o singura rotire.

In timpul jocului bonus, vei fi dus in camera de sicrie a vampirilor. Aici veti gasi 12 sicrie, cu vampiri in interiorul lor. Primul rand contine 5 sicrie, al doilea rand contine 4 sicrie si al treilea rand are 3 sicrie. Dintre acestea, 4 sicrie aleatorii vor fi goale, in timp ce celelalte vor fi impachetate cu vampiri. Faceti clic pe oricare dintre sicrie si injunghiati vampirul din interior pentru a va bucura de o cascada de monede, variind de la 40 la 400 de monede. Continuati sa alegeti sicriele cu vampirii pentru a va maximiza castigurile din runda Bonus. Odata ce ati lovit un sicriu gol, veti fi readus la jocul de baza si vi se vor acorda castigurile bonus.

Știri relevante