Bodog este versiunea euro-asiatica de la Bovada

De cand a fost conceput in 1995 ca fiind primul manual de sport bazat pe internet din Costa Rica, de catre proprietarii sai, Bodog (Bodoglife) a aparut din pachet pentru a deveni TOP 5, operatiune de sport, cazinou si poker din lume in toate cele mai importante industrii. sectoare critice. Credinta companiei numarul unu este sa va faca experienta remarcabila. „Asa ca ramaneti strans, va fi o plimbare minunata.”

Combinatia de neegalat intre sport si produse de pariuri la cazino este sustinuta de o tehnologie de varf, plati rapide, garantate si servicii de incredere, cu experienta pentru clienti – la o baza de jucatori loiali care creste exponential. Bodog va aduce cele mai rapide plati din industrie!

Bodog a facut un splash pentru jucatori dezvoltand propria sa metoda de plata, oferind depozite instantanee simple si usoare prin Check si este cel mai bun manual de sport cu carduri. Cu plati rapide, fara taxe si depuneri usoare, obtineti intotdeauna banii in joc sau in cele mai recente turnee din sala de poker.

Indiferent de jocul dvs. este pasiunea dvs., Bodog va duce in fata si in centrul din Bodog Sportsbook. De la fotbalul NFL la nebunia baschetului NCAA – si tot ceea ce este in interior – Bodog este sursa cu un singur clic pentru pasionatii de sport.

Oferta sportiva Bodog este o operatie extrem de respectata si prietenoasa cu clientii, care a obtinut calificari de top de catre toate site-urile importante de revizuire a cartilor sportive. Si nu uitati ca Bodog Racebook ofera aceeasi calitate si aceeasi satisfactie.

La apelul 24/7, personalul de asistenta pentru clienti respecta o politica stricta care solicita intrebari prin e-mail carora li se raspunde in 15 minute sau mai putin, iar apelurile telefonice primesc un prim apel. Oferta sportiva Bodog nu ofera pur si simplu linii, futures si elemente de recrutare, ci ofera o multime de informatii pentru pariori, inclusiv analize statistice gratuite in sectiunile de potrivire si previzualizare.

De asemenea, ofera pariuri asa cum se intampla cu BodogLIVE, care permite utilizatorilor sa parieze la fiecare joc din fotbal, baschet si baseball.

Bodog Entertainment, cu sediul central in minunata tara insulara din Antigua din Caraibe, este una dintre cele mai rapide companii din lume in domeniul mass-media si divertisment digital si are birouri la nivel mondial.

Ayre a aratat ca companiile offshore luau pariuri telefonice care scoteau rezervarile in toata lumea. Sa ne gandim ca fandomul sportiv nu mergea altundeva, Ayre a stabilit ca jocurile de noroc si industria inrautatitoare a internetului erau un meci facut in Rai.

Oferind valoare si calitate, Bodog a eliminat recompensele de loialitate de cand a fost lansat Bodog in 1994. Bonul de inscriere este un exemplu perfect, deoarece ofera un meci de 100% pentru prima depunere de pana la 200 de dolari pentru a intra in joc noi jucatori.

Depozitati cu moneda cripta pentru a colecta un bonus dublu Bitcoin pana la 300 USD in pariuri gratuite pentru carti de sport si 900 $ in jocuri gratuite la Casino.

Daca acest lucru pare putin „inflorit”, reamintim tuturor ca Pariurile sportive din Canada respecta in egala masura jucatorii si casele de pariuri. Dorim ca pariorii sa se bucure de o experienta sigura si interesanta si recomandam doar site-urile de pariuri off-shore care respecta standardele noastre inalte. Daca Bodog ar fi un baiat rau de pe lista neagra – cu siguranta am scrie asta ca un avertisment pentru cititorii nostri fideli. Desi Calvin Ayre s-a indepartat in mare masura de operatiunile de zi cu zi la Bodog – clientii pot fi siguri ca imaginatia si amprentele sale vor fi intotdeauna peste tot acest brand de lider al industriei de pariuri.

De asemenea, reamintim tuturor ca multe dintre problemele cu care Bodog s-a confruntat in trecut sunt un rezultat direct al agentiilor guvernamentale excesive care incearca sa-si protejeze schemele de loterie sportiva inferioara. Disponibilitatea liniilor de pariuri unice, a recuzita si a viitorului, plus pariurile LIVE In-Play, ofera cartilor sportive un avantaj urias fata de orice pot gasi pariorii la benzinaria lor locala. Decenii de experienta in furnizarea de servicii sigure, recompense excelente pentru jucatori, plus ingrijire pentru clienti de top, leaga acest acord complet de masa. Ca si doamnele intotdeauna pe bratele lui Calvin Arye – Bodog este aproape zece perfect.

Bodog este autorizat sa functioneze in Regatul Unit, Antigua si Kahnawake, Canada.

Știri relevante