Bollywood Story sau cum sa faci slot indian

Un slot online inspirat din telenovele numit Bollywood Story este o editie alimentata de NetEnt care prezinta Floating Wilds si o caracteristica Free Spins care are potentialul de a acorda premii de 1.000 de ori pariul tau. Jocul pare destul de simplu in ceea ce priveste caracteristicile, dar are un design excelent si o coloana sonora dinamica.

Cand jocul se incarca, te asteapta o interfata NetEnt recunoscuta. Apasand sagetile – si + va scadea numarul de monede pe care doriti sa le mizati pe linie la 1 sau creste pana la 10. Puteti decide, de asemenea, valoarea monedei cuprinsa intre 0,01 $ si 1 $. Selectarea acestor doua valori va duce la pariuri totale care variaza de la doar 0,09 USD si pana la 90 USD. Daca doriti sa invartiti rolele manual, atingeti Rotire. Daca preferati sa va bucurati de joc fara a interveni, selectati Redare automata cu pana la 1.000 de runde automate. Daca faceti clic pe Max Bet, jocul se va juca la numarul maxim de monede.

Simbolul cel mai bine platit al jocului este logo-ul Bollywood Story, care acorda un premiu de 1.000 de monede daca 5 ating o linie de plata. Pictogramele cu plata mare includ tanarul cuplu indragostit, platind 750 si 500 de monede atunci cand 5 sunt pe o linie de castig. Exista doua simboluri de valoare medie, tatal si mama, care livreaza 400 si respectiv 300 de monede pentru 5 de un fel. De la 10 la simbolurile de carti de joc Ace prezinta plati de castig redus intre 30 si 100 de monede pentru combinatii de 5. Cel putin 3 simboluri identice trebuie sa se alinieze pe o linie de plata de la stanga la dreapta in pozitii consecutive pentru a castiga premii.

Wild este descris ca o coroana de flori, care apare atat in ​​timpul jocului de baza, cat si al bonusului. De la 2 la 4 Wilds plutitoare pot ateriza pe orice rotire din jocul principal pentru a acoperi alte simboluri obisnuite si a le transforma in Wilds, crescand astfel sansele de castig. Singurul simbol care nu poate fi inlocuit este Scatter.

Un minim de 3 pietre Scatter pe role, indiferent de pozitia lor, vor declansa runda Free Spins. In functie de numarul de dispersori declansatori, se vor acorda 10, 20 sau 30 de cadouri gratuite. De fiecare data cand apar mai multe Scatters in timpul rundei, sunt recompensate mai multe rotiri gratuite. In ceea ce priveste Floating Wild, intre 3 si 6 dintre acestea vor rataci pe role pentru a cadea peste simboluri aleatorii si a le transforma in Wilds.

Aproape nu exista deloc diferente atunci cand joci Bollywood Story pe desktop si mobil. Jocul este complet optimizat pentru a putea fi redat pe dispozitive portabile si pastreaza calitatea imaginilor. Cu toate acestea, ar trebui sa acordati atentie atunci cand pariati, deoarece doar pariurile mai mari pot duce la unele plati semnificative. Daca sunteti indragostit de ceva romantism si drama in stil indian, incercati acest joc simplu, dar distractiv.

Știri relevante