Menu

Bonus atractiv de bun venit pe Winmasters

Bonus atractiv de bun venit pe Winmasters

Winmasters. ro vine insotit cu un pachet de bun venit foarte atractiv, plus ca pariorii sunt intampinati si cu alte promotii ocazionale.

Winmasters ofera un bonus pentru prima depunere de 100 % pana la 555 RON, plus un freebet de 40 RON. Daca vreti sa beneficiati de acest bonus, intrati in sectiunea „Solduri si transferuri”. Oferta este destul de interesanta, mai ales pentru cei care au de gand sa faca un depozit minim de 40 de RON, deoarece acesta va aduce cu sine atat un bonus de 40 RON, dar si un Freebet de 40 RON. In ceea ce priveste acordarea unui bonus fara depunere la Winmasters, aceasta casa de pariuri nu acorda un astfel de bonus.

Pentru a primi bonusul si freebetul, trebuie sa va deschideti un cont la Winmasters, sa efectuati o depunere de minim 40 de RON utilizand codul promotional „BONUS555”. Depunerea trebuie sa aiba loc in maxim 14 zile de la deschiderea contului. Bonusul este creditat constant si din acel moment aveti la dispozitie 60 de zile sa rulat intreaga suma ( depozit + bonus ) de 6 ori pe cote de minim 1, 75. Chiar si pariurile multiple indeplinesc conditiile de rulaj, dar in cazul acestora, miza minima trebuie sa fie de 1, 35.

Freebetul este si el creditat instant. Acesta trebuie utilizat integral pe un pariu single cu o cota de minim 2. 00. Daca pariul este castigator, veti pastra doar profitul, nu si miza. Banii rezultati in urma folosirii Freebetului sunt creditati ca fonduri Cash si pot fi utilizati mai departe.

Pentru a beneficia de acordarea bonusului, trebuie indeplinite anumite conditii:

-bonusul se acorda doar clientilor noi care isi deschid cont la Winmasters.

-varsta trebuie sa fie de peste 18 ani.

-trebuie efectuat un depozit in maxim 14 zile de la inregistrare.

-bonusul este 100 % in limita a 555 RON.

-se poate folosi orice metoda de plata.

-nu conteaza indeplinirea conditiilor de rulaj.

-la pariurile la care se foloseste Freebetul, nu se poate da Cashout.

Știri relevante