Menu

Bonus betano bun venit

bonus betano bun venit
Fiți atenți că aceste pariuri necesită adesea mize mari pentru a câștiga bani, deoarece diferența de cote nu va fi niciodată prea mare. Acest lucru este similar cu „pariurile egale”, în care pariorii folosesc diferite bonusuri de înscriere pentru a profita de oportunitățile de „arbing”.

Ce sunt pariurile pentru bonus betano bun venit

Un pariu în fiecare direcție înseamnă că pariați pe echipa, calul sau concurentul ales de dvs. pentru a câștiga un eveniment – dar și pentru a „loca” pe una dintre cele mai înalte poziții din clasament. Deci, de exemplu, dacă ați susținut Manchester City pentru a câștiga Premier League în fiecare fel și casa de pariuri pe care ați ales-o oferă patru locuri, aceasta înseamnă că jumătate din miza dvs. totală va merge către Manchester City pentru a câștiga și o altă jumătate din aceasta. va merge pe Manchester City pentru a termina în primele patru locuri din Premier League – care, evident, va reveni mai puțin din cauza cotelor semnificativ mai mici.

Rețineți totuși că un pariu de 5 RON pentru fiecare sens va necesita de fapt o miză de 10 RON, deoarece va trebui să plasați 5 RON pe ambele pariuri. Pariurile în orice mod sunt în general mai populare în cursele de cai, unde poți sprijini un străin să câștige sau să plaseze aproape de câștigător, în funcție de câte locuri plătește casa de pariuri în cursă.

Cum funcționează pariurile cu cote fixe la bonus betano bun venit

Cotele fixe înseamnă că cotele pe pariul tău nu vor fluctua înainte de începerea evenimentului. Adesea, atunci când există un aflux de pariuri pe o anumită piață, casa de pariuri se va proteja de o pierdere uriașă prin scurtarea cotelor, dar dacă luați un pariu cu preț fix, atunci veți primi cotele așa cum erau atunci când ați plasat pariul.

Cum funcționează pariurile cu cote fixe

Vă ajută să vă cunoașteți propriile preferințe când vine vorba de cote fracționale, zecimale și americane și este important să verificați la casa de pariuri aleasă dacă cotele pe care le oferă sunt fixe sau ar putea „scurta” și „scurta” în funcție de piață.

*Folosirea linkurilor caselor de pariuri pe squawka.com ne poate câștiga un comision, fără costuri suplimentare pentru dvs. Doar peste 18 ani. Se aplică T&C. Vă rugăm să jucați responsabil. Pentru mai multe informații, vizitați pagina web a casei de pariuri online Betano.

Știri relevante