Menu

Bonus casa pariurilor

bonus casa pariurilor

In aceasta postare vom explica terminologia populara a bonusurilor, termenii si conditiile si multe altele, deoarece este important sa intelegeti ce primiti si cum si cand il veti primi. Cifrele nu sunt intotdeauna ceea ce par – iar unele oferte sunt mai putin atractive sau, eventual, mai atractive decat ar putea parea.

Ca punct de plecare — intotdeauna, cititi intotdeauna termenii si conditiile atunci cand vedeti reclame pentru bonusuri promotionale — multe dintre acestea fiind promovate in anumite parti ale acestui site web. De asemenea, va oferim o defalcare completa si usor de urmarit pentru fiecare bonus pentru fiecare site, deoarece anumiti termeni si conditii pot fi foarte confuzi.

Unele case de pariuri sportive pot limita ceea ce poti paria cu pariurile promotionale – posibil sa nu permita pariurile pe piete cu preturi mai mari de -200. Acest lucru ar insemna ca nu poti lua un favorit prohibitiv (-400, de exemplu) pentru pariul tau promotional. Acum haideti sa revizuim cei mai obisnuiti termeni si expresii pe care le veti vedea si sa le defalcam:

Aceasta expresie se refera, in general, la o oferta in care un nou inscris face un pariu cu casa de pariuri sportive pentru prima data, iar daca pariul pierde, jucatorului i se va rambursa miza initiala sub forma unui credit de pariu „fara risc” al unora. fel. Cele mai comune doua forme de rambursare sunt creditul pe site (cunoscut si ca bonus cash) sau un credit traditional pentru pariuri gratuite.

Acest exemplu va evidentia ce s-ar intampla daca un jucator s-ar inscrie pentru o promotie fara riscuri care ar promite un credit pentru pariu gratuit daca primul tau pariu ar fi pierdut.

Daca ati pariat 200 RON pe Dodgers pentru a-i invinge pe Diamondbacks, iar Dodgers pierde, contul dvs. va fi creditat cu un pariu gratuit in valoare de 200 RON. (Daca ati castigat la Los Angeles, felicitari, acesta este sfarsitul. Primiti miza inapoi plus castigurile in numerar si nu ezitati sa le faceti dupa cum doriti.)

Pariul gratuit de 200 RON poate fi folosit pe orice eveniment sau piata sportiva, dar va trebui sa fie folosit intr-o singura lovitura, cu exceptia cazului in care sunt oferite pariuri gratuite cu incremente mai mici. De exemplu, in timp ce unele carti ar putea rambursa miza dvs. de 200 RON cu un pariu mare gratuit de 200 RON, un alt pariu sportiv ar putea alege sa distribuie in schimb cinci pariuri gratuite separate de 40 RON.

Cel mai mare dezavantaj atunci cand vine vorba de pariuri gratuite este ca nu poti pastra miza pariului gratuit daca atinge, ci doar castigurile. Deci, sa presupunem ca ati primit un pariu gratuit de 200 RON pentru ca ati pierdut primul pariu calificat si doriti sa il transformati in bani. Daca un credit de pariu gratuit de 200 RON este plasat pe o selectie la cota de +100 si aceasta atinge, jucatorul va primi doar castigurile de 200 RON, in loc sa primeasca inapoi cei 400 RON complet.

Acum sa presupunem ca primesti aceeasi rambursare de 200 RON, dar de data aceasta sub forma de credit de site/bonus in numerar dupa ce ai pierdut pariul initial. Daca faceti acelasi joc de 200 RON descris mai sus la bani egali (+100) si castigati pariul, veti primi suma totala de 400 RON adaugata in contul dvs. de data aceasta. Creditul de pe site functioneaza in esenta la fel ca si numerarul, cu exceptia faptului ca nu este eligibil pentru retragere pana cand este pariat cel putin 1x, sau uneori chiar mai mult, in functie de termenii si conditiile promotiei. Indiferent, este cu siguranta cea mai buna dintre cele doua recompense in comparatie cu primirea unui credit pentru pariuri gratuite.

Prin ce este diferit acesta de pariul fara risc mentionat mai sus? Cheia este ca acest tip de „pariu gratuit” traieste separat de primul pariu al jucatorului.

Unele dintre cele mai populare case de pariuri sportive, cum ar fi Caesars, ofera un stimulent suplimentar jucatorilor noi care doresc sa inceapa. Aceste oferte pot varia in functie de starea de functionare, dar in trecut au inclus un meci de pariu 100%, in care valoarea pariului gratuit acordat se potriveste cu valoarea primului pariu, castig sau pierdere al jucatorului. Aceasta este o alternativa fantastica la promovarea tipica fara riscuri, deoarece jucatorul in acest caz poate pleca atat cu castigurile lor, cat si cu un pariu gratuit considerabil.

O alta oferta fantastica vine de la Casapariurilor, care iti va oferi un pariu gratuit de 50 RON doar pentru finalizarea procesului de inscriere si pentru prima depunere. Acest pariu gratuit de 50 RON este complet separat de orice alte promotii pentru utilizatori noi oferite, facand din Casapariurilor unul dintre cele mai generoase case de pariuri sportive din industrie.

Știri relevante