Menu

Bonus înregistrare Betano

Bonus înregistrare Betano

Pariuri Bonus înregistrare Betano

Pariurile gratuite nu sunt doar pentru pariorii care doresc să se înscrie la o nouă casă de pariuri, pariorii existenți pot beneficia și de pariuri gratuite de la site-uri de pariuri sportive selectate.

Promoțiile de pariuri gratuite disponibile de pe diferite site-uri de pariuri pot varia de la pariuri gratuite simple și asigurare acca până la pariuri gratuite cu cote îmbunătățite.

Pariuri gratuite

Un pariu gratuit simplu este una dintre ofertele de top disponibile pentru pariorii existenți care sunt deja înscriși la o casă de pariuri sportive – Betano (https://pariubet.ro/recenzie/betano/).

Un pariu gratuit este exact ceea ce scrie pe tablă, un pariu că clienții existenți sunt premiați și nu trebuie să se finanțeze. Modul în care pariorii pot primi un pariu gratuit diferă între site-urile de pariuri sportive, fiind disponibile diverse opțiuni de calificare.

Una dintre cele mai comune moduri în care casele de pariuri acordă pariuri gratuite este prin adăugarea unei sume minime săptămânale pariate. De exemplu, dacă un parior urmează să parieze minim 50 RON într-o perioadă de 7 zile (luni-duminică), i se poate acorda un pariu gratuit de 10 RON pentru a fi utilizat pe orice piață de sport.

Asigurare Acca

Asigurarea cu acumulator, cunoscută și sub denumirea de asigurare acca, este o altă caracteristică cheie oferită pariorilor existenți de site-urile de pariuri sportive.

Asigurarea Acca este folosită în mod obișnuit de fanii fotbalului atunci când creează un acumulator și oferă un tampon de siguranță împotriva rezultatului fiecărei selecții. Dacă toate selecțiile, cu excepția uneia, sunt câștigate, pariorilor li se acordă pariuri gratuite, fonduri bonus sau numerar drept consolare.

De exemplu, dacă un parior plasează un acumulator cu selecții și doar unul se plătește ca pierdere, întregul pariu acumulator ar fi în mod tradițional pierdut. Cu asigurarea Acca, pariorii pot primi consolare pentru o singură dezamăgire a selecției.

Cote sporite

Deși această formă de promovare a pariurilor gratuite este de obicei rezervată pentru ofertele clienților noi, promovarea ocazională de pariuri gratuite cu cote fermecate poate fi revendicată de pariori.

Ofertele de cote îmbunătățite pentru pariori noi sunt oferite de obicei la o scară mai mică decât ofertele noilor clienți, dar permit pariorilor să revendice un pariu gratuit pentru a-l folosi la un eveniment cu cote îmbunătățite.

Cote sporite2

Cotele îmbunătățite disponibile caselor de pariuri sunt concentrate pe o gamă largă de evenimente, spre deosebire de cele mai mari evenimente din Romania. Aceasta înseamnă că pariurile gratuite pot fi acordate pariorilor la meciurile de fotbal viitoare, precum și la cele mai mari evenimente precum Festivalul Cheltenham sau Grand National.

Una dintre cele mai interesante promoții de pariuri gratuite disponibile pentru jucătorii existenți care doresc să revendice pariuri gratuite este promoția Betano Up for 8.

Oferta, disponibilă pentru toți pariotorii de la Betano, le oferă pariorilor șansa de a câștiga până la 8.000 RON prevăzând rezultatul câștig-remiză-câștig a 8 meciuri de fotbal alese. Pariorii care nu reușesc să revendice marele premiu și să prezică toate cele 8 rezultate nu vor pleca cu mâinile goale și va fi acordat un pariu gratuit de 1 RON pentru fiecare pronostic corect.

Promoția este disponibilă săptămânal, deși pariorilor li se va cere să îndeplinească o cerință săptămânală de pariere de 25 RON (cu cota minimă de 1/2) pentru a primi pariurile gratuite la Betano după primele 2 jocuri.

Bonus înregistrare Betano

Există o gamă largă de cluburi de pariuri gratuite disponibile în Romania într-o serie de case de pariuri disponibile, fiecare cu propriile puncte de vânzare unice.

Un club de pariuri are o definiție liberă, dar poate fi considerat ca beneficii exclusive, adesea pe bază de opt-in, acordate pariorilor care îndeplinesc anumite criterii. Pariurile gratuite sunt de obicei recompensele din aceste cluburi de pariuri, deși acesta nu este singurul beneficiu disponibil.

Unele cluburi de pariuri gratuite oferă beneficii suplimentare, inclusiv power-up-uri, rotiri gratuite și beneficii suplimentare exclusive și sunt disponibile tuturor pariorilor.

Sunteți familiarizat cu Bonus prima depunere Betano? Citiți în noul articol: https://pariubet.ro/bonus-prima-depunere-betano/.

Știri relevante