Menu

Bonus înscriere betano

bonus inscriere betano

Există o ofertă de înscriere interesantă de un Bonus 100%  pe Betano de până la 250 RON pentru toți cei care doresc să se alăture și să înceapă să plaseze pariurile la Betano. Suma minimă de depunere este de 20 RON, în timp ce Suma maximă a bonusului este de 250 RON în consecință. Rețineți că trebuie să îndepliniți anumite cerințe de pariere înainte de a vă revendica bonusul.

Conform regulilor, trebuie să pariezi depunerea o dată și fondurile bonus de șapte ori în orice eveniment sportiv, înainte de meci și live, disponibil pe Betano – https://pariubet.ro/recenzie/betano/. De îndată ce ați îndeplinit toate cerințele, puteți face clic pe butonul „OBȚINEȚI” de pe bannerul de promovare din Pagina de promoții. Trebuie să vă revendicați bonusul după ce ați făcut prima depunere la Betano.

10% Cashback la depozite

Acest bonus atrăgător include o rambursare de 10% pentru toate depozitele dvs. de până la 1.000 RON și îl puteți utiliza pentru orice pariuri sportive sau live disponibile pe Betano. Suma zilnică maximă de cashback este egală cu 1.000 RON și, pentru a o revendica, trebuie să contactați asistența prin chatul live. Nu uitați de cerința de pariere: pentru a vă solicita cashback-ul, trebuie să pariați fondurile bonus de zece ori înainte de a vă retrage oricare dintre câștigurile. Țineți cont de faptul că rambursarea nu poate fi solicitată în cazul în care ați solicitat anterior bonusurile Welcome Sports & Casino.

Plasați 3 pariuri pentru a obține rotiri gratuite de 30x

În cazul în care sunteți implicat și în a juca diverse jocuri de cazinou online, Betano are un bonus intrigant pentru dvs. Acum puteți obține rotiri gratuite de 30 de ori pentru cazinoul online Betano plasând trei pariuri de 10 RON. Această ofertă este disponibilă în fiecare weekend și primești rotiri gratuite în mod automat luni. Pentru a solicita acest bonus, trebuie să faceți 3 pariuri calificate. Puteți folosi rotiri gratuite la slotul „The Dog House” cu o valoare de 0,20 RON per rotire. Observați că trebuie să utilizați rotiri gratuite în cele 7 zile de la primirea bonusului. În caz contrar, acestea vor fi expirate.

Cote și marje Betano

Cote și marje Betano

Când vine vorba de cote și marje, este important să verificați numărul în avans înainte de a plasa pariul. Din fericire, toate site-urile moderne de case de pariuri au cotele afișate în listele evenimentelor în curs sau viitoare. Cotele la Betano sunt destul de mari atunci când vine vorba de cele mai populare opțiuni sportive. Cu toate acestea, este mai bine să verificați din nou în cazul în care doriți să pariați la unele evenimente de nișă. În această recenzie, am pregătit un tabel cu cotele medii pe care le puteți găsi la Betano.

Piețe de pariuri betano

Acest tip de piață de pariuri vă permite să preziceți numărul posibil de goluri în evenimentul ales. Numele „Peste/Sub” înseamnă că nu trebuie să spui numărul exact de goluri, ci pur și simplu să prezici dacă va fi peste sau sub un anumit număr.

Handicap asiatic

Fiind o opțiune populară pentru pariuri pe fotbal, Handicapul asiatic permite pariarea pe concurentul care, crezi tu, va câștiga meciul. Rețineți că în Handicap asiatic nu este posibilă nicio remiză, așa că trebuie să vă alegeți preferatul și să rămâneți cu el până la final.

Pariuri de tip bilet

Acest tip de piață de pariuri este printre cele mai riscante, dar cele mai profitabile în același timp. Formula este că trebuie să faci 4 sau mai multe pariuri deodată. Pariul dvs. este plătit integral numai în cazul în care fiecare dintre pariurile dvs. câștigă. Pariurile cu acumulator promite un profit mai mare, dar trebuie să fii extrem de norocos pentru a-l obține.

Pariuri cu egal se ramburseaza

Această piață de pariuri este perfectă pentru pariorii începători, deoarece este extrem de simplă. În pariurile Money Line, trebuie doar să pariezi pe unul dintre posibilele rezultate ale jocului. Rețineți că este mai bine să verificați și să alegeți cele mai mari cote înainte de a vă muta. Amintiți-vă că profitul dvs. depinde în mod semnificativ de cotele alese.

Găsim acest tip de piață de pariuri deosebit de interesantă. Pariurile cu propunere, sau Pariurile cu propunere, funcționează puțin diferit față de cealaltă piață de pariuri. În Prop Bets, ar trebui să plasați miza nu pe rezultatul evenimentului sau pe un anumit concurent, ci pe unul dintre segmentele mai mici ale jocului. Aceasta înseamnă că poți paria pe aproape orice: de la performanța unui singur jucător până la rezultatele aruncării cu monede.

Citeste articolul – Betano bonus fara depunere: https://pariubet.ro/betano-bonus-fara-depunere/.

Știri relevante